• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wróciłam po grzybach i grillu u mamy...

pogoda się poprawiła, bo rano padało, ale od 12 było OK, a teraz nawet upalnie.
Cieszę się z tego spaceru w lesie, bo poza tym, że się dotleniłam, to dzieki ruchowi wspomogłam pracę jelit. :-D wychodzi na to (w zeszłym tygodniu miałam tak samo), że żadne tam lactulosum etc, tylko spacer po lesie, trochę skłonów... i działa!!! hi hi hi:-D

reklama
Witam,

ja dopiero teraz zasiadlam przed kompem.Rano zakupki w Ikei, potem przenosilismy rzeczy do naszych nowych mebli.Mam doc.Od poniedzialku zaczynam prac ciuszki dla Malego, bo przez remotn jeszcze nic nie mam zrobione.A jak tak czytam, ze wszystkie juz popraly i poprasowaly to sie zaczynam stresowac, ze ja w lesie.Zamierzam tez juz sobie torbe spakowac do szpitala.Ale na dzis dosc.Zasluzony odpoczynek:-)

bu , co za wiadomość na noc :-(
Trzymam kciuki za Aneczke, oby jeszcze pobyła w dwupaku!!

do mnie idzie podobno okropna burza, już grzmi mocno, mam nadzieję że jakoś przejdzie bokiem..
nasprzątałam się dzisiaj i padam na twarz.
Ryczeć mi się chce od wieczora :/ Ech jakiś taki durny ten dzień, mojego nie ma i mi jakoś tak do du... samej dziś. No nic, lepiej pojde już do wyrka

Kasia a Tobie dobrej nocy i miłego poranka już u boku męża ;-) bo z tego co wyczytałam to o 4 w nocy ma się pojawić?

Dobranoc sierpniówki, trzymajcie się wszystkie mocno i od jutra oby same dobre wieści były.... :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry