• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczornie;-)
Dobrze, że Aneczka jeszcze dwa w jednym. Oby jak najdłużej.

Ja dziś byłam nad jeziorem i moczyłam nogi. Jednak nie odważyłam się wejść popływać, bo woda jeszcze zimna i nad jezioro sobie laski na koniach przyjechały i z tymi końmi do wody wchodziły:wściekła/y:
Ale dzięki temu, że wczoraj nie padało to dziś pogoda jest super. Świeci słonko, wieje lekki wiaterek i gdyby nie zmęczenie jeszcze bym się gdzieś poszwędała.
Skurczy dziś nie było ale też jestem odwodniona. Mało sikam. Mój mi arbuza całego w Biedronce kupił i szamam. Może coś pomoże.
Oki lecę się wyprostować, bo widzę, że nie tylko u mnie ładna pogoda;)
Do jutra!

Ostatnia edycja:
reklama
witam i zaraz mnie trafi spisałam się a ty przez tą nową opcje na dole wszystko mi skasowało.
Melduję że w pracy przeżyłam jeszcze jutro i środa, poniedziałek i wtorek w szpitalu.
Aneczka widzę że się jeszcze porusza w dwupaku i dobrze. Trzymam za nie kciuki.
A co do skurczy to tak roznie je mam czasem mocniejsze, czasem słabsze ale takich mocnych ściskajacych ja co niektore z was nie mam. Choć nie powiem czasem mi brakuje powietrza.
Ale Jagoda szaleje w brzuchu!

Witam

a ja się zamknęłam w naszej części mieszkania i albo coś poprasuję, albo się zdrzemnę, albo włączę tv. Przed chwilą mi teściowa nagadała, że nawet nie przyjdę zobaczyć jak oni u siebie tapety zrywają i ona musi się odrywać, żeby kawę sobie zrobić. A ja mam dziś taki nastrój, nie chce mi się z nikim gadać i już.

Trzeba by coś na kolacyjkę wymyślić, ale nie mam pomysłu. Coś mi dzisiaj na żołądku leży i wszystko jest ble.

Witam sie wieczorkiem.....
Dzis nie mialam czasu nawet do was zajzec...ale widze ze wsio ok,Aneczka jeszcze w dwupaku i dobrze......a ja dzis wieczorkiem luzik mam,wywiozlam dzis Gosie do mamy....bylam u gina,no i wszystko ok,na szczescie...:tak:
Zrobilam ,,napad" na lumpka....i nie moglam sie powstrzymac,kupilam pare ciuszkow dla malej,no bo dzis gin powiedziala ze siusiaka nadal nie widzi,wiec jakby cos uroslo jednak,to dzidzius w babskich fatalaszkach bedzie chodzil...hi,hi....:szok:
Zapomnialam kupic tylko proszek do prania,zeby ciuszki uprac....wrr.....:baffled:

Ja tez zmykam klade sie bo cos spuchlam dzis jak balonik nawet pisac ciezko palce mam jak serdelki:baffled:
Aneczka nadal w dwupaku i chyba dzis mozna isc spokojnie spac dzis rodzic raczej nie bedzie choc z tym roznie:tak:
Dobranoc/ Ach Aniu moj klopsik duzy jest ale twoja Oliwka powala wszystkich na kolana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry