ania-anglia
mama CLAUDII i ROKSANKI
A JA TO NORMALNIE UMIERAM Z NUDOW , MAZ SPI PO PRACY ZMECZONY , CORKA SIEDZI W BASENIE , UPAL ZE NIEIDZIE WYTZYMAC - CO TU ROBICCCCCCCCC 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

normalnie zajelo by mi to czas do poludnia a tu prosze dobrze po poludniu;-)
przykro mi ze musi znow wracac
no coz wlasnie zaczelam 9 miesiac wiec najwyzsza pora na skurcze, nospe wzielam i leze, nie moge zaczac rodzic bo cala wyprawka mi przychodzi w poniedzialek, i torba do szpitala sie dopiero suszy po praniu!!

Z tej złości spać poszłam i dopiero co wstałam. Teraz jakoś się ogarnąć nie mogę.To u nas lepiej my się naszykowaliśmy ,żarcia jak dla półku wojska ,godzina jazdy wysiadamy zadowoleni .Rozpakowalismy wszystko ,grill rozpalony a tu ulewa kurcze.Ale twarda byłam w samochodzie przesiedziałam ,bo tylko chwilę popadało .Grilla dokończylismy jeszcze na kolacje będzie bo nie dalismy rady zjesc ,ale nie kompałam się ,bo cały czas grzmiało i bałam się wejśc do wody;-)A my mieliśmy dzisiaj nad jeziorko jechać. Umówilismy się ze znajomymi, że sobie tam grila zrobimy. Jak już się spakowaliśmy do samochodu to zaczęło laćZ tej złości spać poszłam i dopiero co wstałam. Teraz jakoś się ogarnąć nie mogę.
Już myślałam, żeby się ewakuować jednak na szczęście się rozpogodziło. Zaliczyłam kąpiel i spacer po plaży. I doszłam do wniosku, że ja bym mogła tak cały dzień przez resztę życia....ech...Na przyszłe wakacje już będziemy z Małą jeździć
Także dzień zaliczam do jednych z najfajniejszych w ciąży.