reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień Dobry!!!
Ja wczoraj zniknęłam bo naszła burza i wcieło prąd.
A potem pojechaliśmy do marketu i na pizze.... i kupiliśmy szafke do łazienki....
a teraz ide szykować śniadanko!!

Kasiu super ta huśtawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
dzień dobry, ja juz po śniadaniu i zaraz do kościoła i na wyprzedaż samochodową. Ciekawe co tam będzie?
U nas tez wczoraj popadało i dzisiaj jest dużo przyjemniej, nawet chłodno i trzeba ubrać sweterek. To chyba Faktycznie Kasię posłuchało z tym ochłodzeniem i do Anglii aż zaniosło.
a hustawka rzeczywiście super sama bym taką chciała, ale nawet nie mam gdzie postawić.

Dzień bry ;-)
Ja dziś po 4 wstałam na siku i potem nie mogłam zasnąć bo ptaki się darły za oknem :szok: potem po 6 przyjechał M.z pracy i do 8:30 podrzemaliśmy razem

Zjadłam śniadanko i pije herbatę, M. chrapie a dzidziak kopie :)

Tutaj gorąco, już 30 stopni do słonka, niby zapowiadają burze ale jakoś nie wierzę że dojdą bo wczoraj też być miały i nic ;-)
wiatrak działa ;-)

i ja sie witam ;-)

zaraz bedzie sniadanko i wyprawa do lekarza bo Jasiek chyba ma angine... temperatura od wczoraj nie chce spasc ponizej 38,2 st.C :no::no::no: Paracatamol zaczyna dzialac po 2 godzinach... nurofen troche szybciej ale tez poprawa jest chwilowa :-(

3majcie sie cieplo ;-)

Witam niedzielnie!
U nas pogoda też kijowa. Chmury i chłodno buuu... a myślałam, żeby dziś gdzieś wyskoczyć w plener. Może do kina pojedziemy do Elbląga na Epokę Lodowcową (Basiu - pomacham ci) ale to jeszcze nic pewnego.
Dzień rozlazły się zapowiada. Na śniadanie 3 jajka na twardo zjadłam i stwierdzam, że przesadziłam.
Kasiu, słonko, nie smuć się. Jak kocha to wróci.
Maggie przyślij trochę słonka bo mam ochotę gdzieś ruszyć moje 4 litery.
Rubi oby to tylko chwilowy skok a nie nic poważnego.
Miranda jakie zamierzacie kupić autko?

Dzień dobry ja znów tylko na chwilkę, bo nie będzie mnie dziś :)
Jadę do mamy na obiadek, później zakupki dla mojego :)...
Później zobaczymy może kino :)

Miłego dnia życzę

Hej HO!

Ja na 12 jadę na spotkanie z położną. W Warszawie też trochę chłodniej i od razu przyjemniej, wiaterek to jest jednak coś ;-)

RUBI zdrówka dla Synka :tak:

KASIU szybko płynącego czasu Ci życzę:tak:

A dla nas wszystkich - miłej Niedzieli

Hej brzuchatki...
U nas przed chwilą lało jak z cebra:)
Zjadłam jajeczniczkę ze szczypiorkiem:)
I dzidzia się delektuje...
Jak tam Wasze wyprawki???
Rubi - życzę zdrowia dla Jasia...Powiedz,że ma całuski od cioci Marty z Mazur:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry