reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry i ja mowie.....
Zycze wszystkim milego dnia dzis mnie tez nie bedzie ,bo jade do mamy(jak tylko moj wstanie) Bo tam moja Gosia jest.....
A wczoraj bylismy na grilu u znajomych,10 rocznice slubu mieli,no i moj troszke popil,a dzis spi jak susel....hi,hi....:-D:-D:-D...ja tez sobie pospalam dluzej,bo az prawie do 10...:szok:...ale poszlam spac o 3 rano...hi,hi....:tak:

Kasia,zobaczysz czas szybko zleci....i moz wroci.....a chustawka super,ja tez taka poprosze....:-):-):-)
Rubi zycze zeby synkowi szybko przeszlo.....
Dobrze ze Aneczka jeszcze sie trzyma....U mnie pogoda dzis tez upalna,tyle ze wieje wiaterek i chlodniej jest....:happy2:

Malinka i jak wyszla ci ta kremowka wczoraj?

Witam sie:-).

U mnie tez sie chmurzy i oby z tego deszcz był bo sucho jak pieprz.Przynajmniej nie jest tak duszno jak przez ostatni tydzien.A ja dzis pospałam prawie do 10 i wyspałam sie:tak:.
Miłej niedzieli i prosze nie rodzic jeszcze:-).

i ja sie witam niedzielnie:tak:
padalo w nocy ale teraz slonecznie ale nie duszno,
ale na spacer chyba nie ide bo w nocy mnie straszny skurcz lydki zlapal, do teraz mnie lydka boli
wzielam juz magnez i no-spe bo wczoraj kilka niebolesnych skurczy brzucha tez mialam- bo wiem dzieki Wam ze to lekarze w PL zalecaja w takich sytuacjach
no i leze na lewym boku a maly mnie w zebra kopie:tak:
milej niedzili wszystkich zycze

Efe- Miranda nie po samochod pojechala ale na car boot sales- ludzie tu sprzedaja rozne rzeczy z samochodow, czasami mozna bardzo fajna rzecz dostac po super cenie, pewnie sie Miranda pochwli jak cos kupi:tak:

Ostatnia edycja:
ja powoli obiuad szykuje:-D
moj pojechal po szwagra bo troche zaszal wczoraj;-)
a potem do cioci:-D
u nas slonko swieci ale jest chlodno... trzeba cos na gorze miec:-D

zycze milej niedzieli i uciekam konczyc obiad:-D
wieczorkiem zajrze:-D
milego dzionka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja sie witam niedzielnie :-)

wczoraj nie zaglądałam bo pojechaliśmy do zoo a w powrotnej drodze do centrum handlowego na zakupy dla siostry ale przy okazji kilka rzeczy dla Juleczki kupiłam, m.in mega słodkie buciki różowiutkie i mam teraz super nastrój jak na nie patrze :-D - taki drobiazg a cieszy :-D

dzis hyba będe siedziec tylko w ogrodku bo wczoraj sie nachodziłam i dzis nogi dają sie we znaki... A pogoda idealna - słoneczko wygląda od czasu do czasu zza chmurek ale nie jest gorąco :-)

Megaczka,to mamy podobna pogode....

A moj sie jeszcze nie wstal ....juz mam nerwa na niego.....wrrr....:angry:

No to sie pozegnam....moj pan podniosl juz dupke z wyrka.....to moze jest cien nadzieji ze niedlugo pojedziemy juz do mamy.....:-D
Narka....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
już po zakupach. Efe jak Mewa mówiła, to wyprzedaż z samochodów. Kupiliśmy tylko dywanik z Ikei, u nas nie ma tylu sprzedajacych co w większych miastach.

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie :-)
U mnie dalej gorąco i słonecznie, może pare obłoczków na niebie. Obiad kończy się gotować i zaraz do szpitala do mamy jedziemy. W piątek na ostry dyżur Ją zawiozłam i siedziałyśmy tam 6 godzin zanim zdecydowali, że ma zostać w szpitalu... normalnie można fioła dostać. Obok jest szpital położniczy i jakaś dziewczyna rodziła, ale głośno krzyczała...:szok: powoli do mnie dociera, że nas juz to niedługo czeka :tak:

reklama
A ja film oglądam, gdzie laska własnie rodzi. Troche spocona, ale za przeproszeniem w wc czasami więcej wysiłku wkładam niż ona przy tym parciu :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry