reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale Ci zazdroszcze że możesz sie wyrwać z domu jednak na góry to bym sie chyba nie zdecydowała :dry:
Czytałam ten link co podałaś o prawdach i mitach zzo... ciekawe

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry ranne ptaszki.
U mnie wicie gniazda na całego. Mąż wczoraj wyszorował ściady w kuchni takim śmierdzącym płynem, jeszcze dziś raz trzeba przemyć czystą wodą. Ja się za to nie biorę strasznie śmierdzi. Ale zaraz zdejmę pokrowce z kanapy i pewnie przeczyszczę wykładzinę waniszem albo czymś innym. Chcieliśmy coś kupić na nią dywan albo inną wykładzinę, ale w naszym zadupiu nic nie ma a z Ikei nie dowożą a my niemotoryzowani...
Wampirka to dobrze że Gabrysia juz nie w inkubatorze i że rośnie. A z cukrzycą to ci nie zazdroszczę, ja całą ciążę czułam że nademną wisi, i udało mi się bo nie dostałam.

witam sie z kawka:-D
cieszylam sie bo fajnie mi sie spalo ale o 6 zgaga:baffled:
i po spaniu:wściekła/y:
a jeszcze mi kaszel dokucza... normanie chce juz urodzic:dry:
po karmieniu normalne lekarstwa, moze wtedy wylecze sie dokonca:-D
kawka wypita.. teraz sniadanko:-D
a potem byczeniesie... moj posprzata jak przyjedzie ze szpitala:-D
ja tylko mam obiad do zrobienia...a szwagierce zaslonki musze obszyc i tasme przyszyc:-D:-D
dobra ja uciekam do maszyny... potem sniadanko:-D
milego dnia zycze... potem zajrze:-D

Ostatnia edycja:
witam sie i ja.ja jakos ostatnio ciagle zmeczona chodze.:baffled: za dnia dosypiam a pozniej cala noc przesypiam i tylko o 4-5 rano siusiu i znowu spac:-D malenstwo od wczoraj jakies spokojne wiec pospac tez daje:confused:

reklama
Hej dziewczyny!!!
Oj ja dołączam się do nie wyspanych mały mi znowu buszował że spać nie mogłam:dry:
Mój pojechał po siostrę i na zakupki a ja już sosik nastawiłam i garki pomyłam.
Ale szpaki się dopadły do wiśni jak tak dalej będzie to wszystkie zjedzą....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry