reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie w sobote....
U mnie w nocy padal deszc,ale teraz juz slonce swieci......o nie wyspna tez jestem i chyba juz tak zostanie do porodu....:szok:
Uciekam , posprzatac troszke i pozmywac gary.....moze zejze w miedzyczasie....dla chwili relaksu...hi,hi.....:-D:-D:-D

Witam

Ale się wkur....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:z rana, zostały mi rzeczy do gotowania, więc korzystając z burej pogody za oknem, szybko pralka.... Coś mnie tknęło, zeby sprawdzić jak rozpuszcza się proszek, a tam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dosłownie rude błoto leci, do białego.. Pal licho wsypany proszek, ale szkoda nowiutkich pieluszeki i ubranek, a jeszcze jakby pralka się popsuła w takim czasie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cieszę się tylko,że właściwie tylko odrobinę się rzeczy pomoczyły. Pralkę muszę jednak puścić później na pusto i przpłukać.

Mitemil najlepsze zyczenia urodzinowe i szczesliwiego, lekkiego rozwiazania

Załączniki

• roze.jpg
    roze.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 32
Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają.

Łatwego i przyjemnego porodu :-).

Oki, dziewczynki ja uciekam. Trzymajcie się w dwupaku :). Będę około wtorku :).
O mam 9 kwadracik :))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja dołączam sie do zyczeń !

Wszystkiego Najlepszego i kolejnych 18-stu Urodzin, szczęśliwego i łatwego rozwiazania :tak:

Oki, dziewczynki ja uciekam. Trzymajcie się w dwupaku :). Będę około wtorku :).
O mam 9 kwadracik :))))))

Deli, miłego wypoczynku, uwazaj na siebie :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mitemil wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń, samych szczęśliwych chwil w nowej roli mamuśki ;-)

Ja również nie wyspana, wstałam o 4 bo koty pod oknem urządzały amory- darły się w niebogłosy, no i od tamtego czasu zaczął boleć mnie brzuch, identycznie jak od kilku dni :-( jak wstaję to mniej boli- no cóż takie uroki końcówki ciąży :tak:

Jak nigdy w sobotę mam chwilę na kompa bo M się uczy do obrony i nie chcę mu przeszkadzać.
Zaraz zabieram się za sprzątanie mieszkania bo trochę osotatnio się leniłam :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry