reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sprzatam powolutku... o umyciu podlogi raczej nie ma mowy - chyba ze synek pomoze - do sprzatania sie garnie chyba ze chodzi o .... jego pokoj - tam isnte pobojowisko - oficjalna wersja brzmi ze jak ma wszystko pochowane na poleczkach i w szufladach to nie wie czym sie ma bawic:-D:-D:-D

ja prowadze pertraktacje z mala ze jeszcze do 21 lipca ma czekac - potem pozwalam na wszystko nawet mimo tego ze moj gin od 18.07 do konca lipca ma urlop...

mnie dzis brzuch boli inaczej - po bokach na wysokosci pasa :-( i tego bolu szczerze mowiac nie znam... Kasia???

reklama
Rubi moze po prostu brzuszek jest nisko i miesnie sie rozciagnely, w koncu jest ciezki kawalek klopsika tam siedzi.

Prawda Mika zeby to szlo zaplanowac, umowic sie:-DAle zadna z nas nie zna dnia ani godziny. Nawet te co na CC sa poumawiane jak widac po Gosi. Ale to juz naprawde niedlugo i dzieci sa duze silne nawet jak ktoras urodzi to juz malowiele spokojnie.

no własnie, nie znamy dnia ani godziny... ;-)
idę już powoli coś sprzątnę bo ileż można siedzieć,
miłego spokojnego i bez rozpakowywania się dnia!
będę z wieczora pewnie ;-)

czesc dziewczyny bardzo prosze was o pomoc jestem w 35 tyg i 5 dni od wtorku mam skurcze raz regularne raz nie w wtorek wyladowalam w szpitalu przebadali mni estwierdzili ze wszystko jest jeszcze zamkniete i mam isc do domu a rana do lekarza ale moj gin zrobil mi tylko ktg i stwierdzil ze nadal mam skurcze i mam lezec i przyjsc w piatek wiec dzis tez poszlam i co znowu tylko ktg ni i dalej mam skurcze mam przyjsc w poniedzialek a jak narazie caly czas lezyec moje pytanie w jakim czasie trwa rozwieranie szyjki macicy i jakie sa objawy porodu bo niektore skurcze sa naprawde bolesne ze nie da sie wytrzymac zaczynam sie tym bardzo martwic a pozatym nie ufam swoiemu gin....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry