reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ziemniki gotowe:-D
poczytam co tam u was i uciekam:-D:-D:-D
ok uciekam do obowiazkow...... potem jeszcze do szwagierki i wieczor w domku:-D
milej soboty zycze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny tu sie tyle osob przewinelo i zniknelo bez sladu, lista byla modyfikowana juz kilkanascie razy. Mju napewno by sie odezwala gdyby bylo cos nie tak ma nasze nr telefonu. A NATALA to chwilowa forumowiczka byla chwile i juz sie pewnie nie odezwie

Uff byłam się przejść do sklepu spacerkiem upał jak tralala, i znowu mnie zaczęło pobolewać okresowo podbrzusze, ale już nie panikuję :-) ;-)

Pożarłam prawie całą czekoladę na pocieszenie :zawstydzona/y::-p zostało 4 kostki, ładny obiad...:dry:

Co racja to racja, ja wprawdzie nie jestem nie wiadomo jak długo na forum jak niektóre dziewczyny, ale na sierpniówkach prawie od początku, i pamiętam że przewinęło się tu sporo osób po których ani widu ani słychu

wiecie, wcięło mi posta, albo wpisałam gdzie indziej. W związku z tym
MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNYCH 18-STU URODZIN, A ZWŁASZCZA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA.
Czekolada na obiad super, ja mam też niezły, arbuz morele i czereśnie.

Hehe Miranda Ty przynajmniej owocowo - zdrowiej :-) ja doprawiłam brzoskwiniami dwiema, a mam zupę butwinkową wczoraj robiłam... to nie... czekolady mi się zachciało, już nie 4 tylko dwie kostki zostały... :dry::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry