reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mitemil dużo szczęścia zdrowia, pomyślności i spełnienia w każdej dziedzinie życia!!! no i oczywiście porodu - o czasie, szybkiego i bezbolesnego :tak:

A Mju cos mówiła że u mamy - nie zrozumiałam tylko na ile ale może dlatego nie pisze...

Ostatnia edycja:
reklama
Alez mam dzisiaj smutny dzien...:-( na domiar zlego kot mi sie wyspal w foteliku i w wozku!! Wszystko w plamach i czarnych klakach!! Musialam wszystko rozbierac i prac recznie!! Dzis koty spia w ogrodku!

Halio!
Ja dziś nie w sosie. Nocka kiepska (skurcz łydki, drętwienie rąk i ból bioder, aż sobie poduszkę między nogi włożyłam). Żeby poprawić sobie humor po takiej nocy pojechałam z moim lubym na zakupy. Myślę sobie kupimy łóżeczko w końcu jupiii. A tu guzik! Aż do Rumi dojechaliśmy! [Basia fakt ja nie wiem jak my do tego Wejherowa na poród dojedziemy toć przy zjeździe z obwodnicy jest totalna masakra:szok::wściekła/y::angry::confused:]
Mam za to fotelik. Chcieliśmy czerwony ale był obmacany, aż cena wyblakła. [W Ak-polu za 390zł]. Wzięliśmy zapakowany srebrny w Bobowózki w Rumi za 359zł. Ale to mój mógł kupić sam jakbyśmy ze szpitala wychodzili. Fotelik będzie jeździł w bagażniku samochodu do porodu (jak to mój mówi jest zapakowany i nic mu się nie stanie, a w razie czego to z domu będzie musiał wziąść tylko mnie i torbę:dry:) No i stanęło na tym, że łożeczko zakupimy przez internet. Ech...już nie powiem a nie mówiłam:-(

Mitemil od nas też dużo szczęścia i pomyślności!

Ostatnia edycja:
Alez mam dzisiaj smutny dzien...:-( na domiar zlego kot mi sie wyspal w foteliku i w wozku!! Wszystko w plamach i czarnych klakach!! Musialam wszystko rozbierac i prac recznie!! Dzis koty spia w ogrodku!
dlaczego smutny?
a co do kotów to sie nie dziwie, szlag by mnie trafił :angry:

Halio!
Ja dziś nie w sosie. Nocka kiepska (skurcz łydki, drętwienie rąk i ból bioder, aż sobie poduszkę między nogi włożyłam). Żeby poprawić sobie humor po takiej nocy pojechałam z moim lubym na zakupy. Myślę sobie kupimy łóżeczko w końcu jupiii. A tu guzik! Aż do Rumi dojechaliśmy! [Basia fakt ja nie wiem jak my do tego Wejherowa na poród dojedziemy toć przy zjeździe z obwodnicy jest totalna masakra:szok::wściekła/y::angry::confused:]
Mam za to fotelik. Chcieliśmy czerwony ale był obmacany, aż cena wyblakła. [W Ak-polu za 390zł]. Wzięliśmy zapakowany srebrny w Bobowózki w Rumi za 359zł. Ale to mój mógł kupić sam jakbyśmy ze szpitala wychodzili. Fotelik będzie jeździł w bagażniku samochodu do porodu (jak to mój mówi jest zapakowany i nic mu się nie stanie, a w razie czego to z domu będzie musiał wziąść tylko mnie i torbę:dry:) No i stanęło na tym, że łożeczko zakupimy przez internet. Ech...już nie powiem a nie mówiłam:-(
Efe a w Akpolu nie było? tam zawsze był spory wybór jak pamietam :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, hej :))
Jestem, cała i zdrowa (mam nadzieję) i w dwupaku :)
Próbowałam coś skrobnąc u mamy - ale zawsze zanim doczytałam co u Was musiałam już odjść od kompa - ale już jestem w domu :tak:
Mąż zrobił porządki i co pięć minut (dosłownie) upomina się o pochwałę, że tak ładnie posprzątał:baffled:

RUBI mój mąż też grał w to przeklęte Ogame! Nawet mu przeczytałam Twój post - jakby o nim - tylko się opamiętał jak Aniela się urodziła. Żebym się nie czepiała to swoją planetę nazwał "Olais" a dwie kolejne czy tam jakieś księżyce "Rudikus"i "Mikado" od naszych kotów... całe szczęście mam już to za sobą bo budzik dzwoniący w środku nocy to była norma bo flota.....

Kupiłam sobie szlafrok na bazarku - taki bawełnioak tylko do szpitala i okazało się, że nie ma paska..:wściekła/y:

Dziewczyny mam pytanie - wiem, że temat był już poruszany ale za cholerę nie mogę znaleźć a nie pamiętam odpowiedzi - mam takie nagłe szczypania w myszce - idę sobie np. i nagle zaczyna mnie bardzo szczypać - o co chodzi? W pon do gin mam nadzieję, że wszystko ok....

MITEMIL WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-):-):-)

Efe a w Akpolu nie było? tam zawsze był spory wybór jak pamietam :baffled:
No właśnie nie i dlatego taka zła wróciłam. Strasznie się zwiodłam na Ak-polu i cenę fotelika też z kosmiczną mieli. Jak pisałam wczoraj 7 sklepów zaliczyliśmy w okolicy (4 mój sam, potem ze mną 3 kolejne). W dwóch sklepach było to łóżeczko tylko obmacane i zakurzone ( jedno nawet uszkodzony zamek miało). I gdyby to było drewniane pal sześć, bo można przetrzeć szmatką ale to jest materiałowe i nie da się uprać :wściekła/y::angry::no::wściekła/y::angry::no:
Już byłam w takiej desperacji że chciałam brać zwykłe drewniane. Ale mój mi nie pozwolił, bo wie, że potem bym mu marudziła o to które sobie upatrzyłam:sorry2:

No właśnie nie i dlatego taka zła wróciłam. Strasznie się zwiodłam na Ak-polu i cenę fotelika też z kosmiczną mieli. Jak pisałam wczoraj 7 sklepów zaliczyliśmy w okolicy (4 mój sam, potem ze mną 3 kolejne). W dwóch sklepach było to łóżeczko tylko obmacane i zakurzone ( jedno nawet uszkodzony zamek miało). I gdyby to było drewniane pal sześć, bo można przetrzeć szmatką ale to jest materiałowe i nie da się uprać :wściekła/y::angry::no::wściekła/y::angry::no:
Już byłam w takiej desperacji że chciałam brać zwykłe drewniane. Ale mój mi nie pozwolił, bo wie, że potem bym mu marudziła o to które sobie upatrzyłam:sorry2:
oj to faktycznie, ale dobrze że nie kupiłaś bo jak już sie napaliłas na inne to bez sensu, a pokaż link jakiego szukasz, :tak:

Ja też jakaś zła jestem. Mąż wrócił z pracy i nie chciał jechać ze mna na zakupki (cały tydzień już mi obiecuje):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Połozył się spać i już. To ja sobie zupkę wiśniową zrobiłam (a on nie lubi) a co tam, niech głodny siedzi jak mu się nie chce. A jak już łaskawie wstał to poszedł pobiegać. I znowu sama siedzę...
Też wciąnęłam cała czekoladę z tego wszystkiego;-)

Efe nie martw sie nie jestes sama tez lozeczko przez neta zamowie przynajmniej nie bedzie obmacane;-)
Gratuluje zakupu fotelika:tak:
W poniedzialek ja sie chyba za wisnie wezme. Mam chec sobie narwac i pojesc ale na sam widok kwasno mi sie robi ale moze choc z cukrem??Zawsze to jakies witaminy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry