reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
poszlam sie obmyc zimna woda i przeszlo:-D
Kasiu ile dni trzymaja te objawy uboczne?
im dluzej biore tym gorzej sie czuje.... zastanawiam sie czy nie isc w pon do gina:baffled:

reklama
EFE a sklep internetowy? Może tak będzie łatwiej. POza tym jest chyba tak, że jeśli kupujesz przez net to masz 10 dni na rezygnację z zakupu bez podanie powodu.

EFE a sklep internetowy? Może tak będzie łatwiej. POza tym jest chyba tak, że jeśli kupujesz przez net to masz 10 dni na rezygnację z zakupu bez podanie powodu.
Tak jest 10 dni ale towar musi być chyba zapakowany oryginalnie. Ale masz rację poszukam w sklepie internetowym. Byłam dziś w tym Bobowózki i powiem wam że miło się zaskoczyłam. Fakt w siedzibie mają wystawione tylko część wózków i fotelików ale resztę w magazynie. Pani mi nawet inne łóżeczko proponowała. Ale nie ma co gadać z babą w ciąży jak ta się na coś uprze:sorry2:
Ale nie ma tego złego. Właśnie odkryłam, że ceny tego łóżeczka spadły, więc nawet z przesyłką zapłacę mniej niż w sklepie;-)

poszlam sie obmyc zimna woda i przeszlo:-D
Kasiu ile dni trzymaja te objawy uboczne?
im dluzej biore tym gorzej sie czuje.... zastanawiam sie czy nie isc w pon do gina:baffled:

Basiu mysle ze kolo 2 tyg niz organizm sie przyzwyczai a bywa ze w ogole nie przechodza ale powinny lagodniec z czasem. Przykro mi ze ci tak szkodza, na skurcze pomagaja ale sa fatalne w skutkach ubocznych:baffled::baffled:

Basiu mysle ze kolo 2 tyg niz organizm sie przyzwyczai a bywa ze w ogole nie przechodza ale powinny lagodniec z czasem. Przykro mi ze ci tak szkodza, na skurcze pomagaja ale sa fatalne w skutkach ubocznych:baffled::baffled:
dzisiaj mi zaczely plecy drretwiec i kark:baffled:
a skurcze i tak mam...nie tak czesto... bo jeden na dzien lub dwa.... ale naprawde skutki uboczne sa okropne i nikomu nie zycze:no:
dziekuje:tak:

Mika oczywiście aparacik mamy i zdjęcia pokażę :)))
Efe przykro mi z powodu łóżeczka, bardzo ładne, ale fajnie, że kupiłaś chociaż fotelik ... Basienko przykro mi, że tak sie żle czujesz ...:((((

reklama
Sorki...wcięło mnie na chwilę. Zjadłam i się wykąpałam i już mi lepiej;-)
Decyzja co do łóżeczka zapadła. Będzie zakup w necie.

Basia faktycznie jak się aż tak źle czujesz to może zadzwoń do lekarza albo w poniedziałek idź i niech cię przyjmie. Nie możliwe żeby leki aż tak bardzo szkodziły. Może jest inny odpowiednik?

Dziś jakiś nowy serial na AXN puszczają. Ciekawa jestem czy da się oglądać.

Co do fotelika to znalazłam w necie na stronie producenta, że po zakupie wypełnia się u nich formularz. Wołam mojego, że trzeba wypełnić a on zaglądając mi przez ramię mówi: no tak ale po porodzie, bo tu się wpisuje dane dziecka hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry