Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jest 10 dni ale towar musi być chyba zapakowany oryginalnie. Ale masz rację poszukam w sklepie internetowym. Byłam dziś w tym Bobowózki i powiem wam że miło się zaskoczyłam. Fakt w siedzibie mają wystawione tylko część wózków i fotelików ale resztę w magazynie. Pani mi nawet inne łóżeczko proponowała. Ale nie ma co gadać z babą w ciąży jak ta się na coś uprzeEFE a sklep internetowy? Może tak będzie łatwiej. POza tym jest chyba tak, że jeśli kupujesz przez net to masz 10 dni na rezygnację z zakupu bez podanie powodu.
poszlam sie obmyc zimna woda i przeszlo
Kasiu ile dni trzymaja te objawy uboczne?
im dluzej biore tym gorzej sie czuje.... zastanawiam sie czy nie isc w pon do gina![]()

dzisiaj mi zaczely plecy drretwiec i karkBasiu mysle ze kolo 2 tyg niz organizm sie przyzwyczai a bywa ze w ogole nie przechodza ale powinny lagodniec z czasem. Przykro mi ze ci tak szkodza, na skurcze pomagaja ale sa fatalne w skutkach ubocznych![]()

no fajne to łóżeczko, sama bym kupiła ale ja już mam drewniane i szkoda mi kasy na noweMika wuala:
Babydesign Group (w zakładkach produkty->łóżeczka)
ŁÓŻECZ. BABY DREAMS MELODY -PRZEWIJAK,WIBR. !!! (674328646) - Aukcje internetowe Allegro
Nie no chciałam w razie czego mieć możliwość oddania na gwarancji czy coś. No zawsze szybciej...ale się nie da. Ponad 200km zrobiliśmy i dupa!
a Ty faktycznie kup w necie i po sprawie