reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobrej nocy :-).
Z napięciem sprawdziłam, czy kolejnego bobaska nie ma. Ale nie, dzisiaj spokojnie:-). Mozna iść spać.

Ja tez dzisiaj marny chumor miałam, rano obudził mnie skurcz łydki,a jak na chwilę jeszcze przysnełam, to śniły mi się jakięś pierdoły i obudziłam się z płaczem. Faktycznie ta końcówka jest ciężka.

Witam wieczorkiem.....a tym ktore juz poszly spac zycze milej nocki bez niespodzianek.....:-)

Ja stwierdzam ze kompanie w wannie na ta pore ciazy to koszmar,dzis ledwo wygrzebalam sie z niej.....myslalam ze meza bede wolac niech po dzwig leci....:-D:-D:-D.....a tu jeszcze ponad miesiac mi zostal :szok::szok::szok:

Witam wieczorkiem.....a tym ktore juz poszly spac zycze milej nocki bez niespodzianek.....:-)

Ja stwierdzam ze kompanie w wannie na ta pore ciazy to koszmar,dzis ledwo wygrzebalam sie z niej.....myslalam ze meza bede wolac niech po dzwig leci....:-D:-D:-D.....a tu jeszcze ponad miesiac mi zostal :szok::szok::szok:
Ja juz sie nie klade w wannie od dluzszego czasu. Troszke mi tego brakuje bo to lubie ale bezpieczniejszy jest prysznic. Lepiej pros meza o pomoc, zebys sie przypadkiem nie posizgnela sama wychodzac tfu tfu.

Ja juz sie nie klade w wannie od dluzszego czasu. Troszke mi tego brakuje bo to lubie ale bezpieczniejszy jest prysznic. Lepiej pros meza o pomoc, zebys sie przypadkiem nie posizgnela sama wychodzac tfu tfu.

Ja prysznica niestety nie mam.....a z ta pomoca to chyba bede zmuszona.....hi,hi....:-D:-D:-D

Dobranoc Enka-spij dobrze

A ja cały dzien u mamy spedzilam bo maz im pomagał dach kłaść.... koszmar:baffled::wściekła/y:
też sie kłade dobranoc brzuchatki

P.S Basiu współczuje tym bardziej że nie pomaga

Witam i tym które poszły spac dobranoc.

Widze że był temat niskich brzuszków mój poadł jakis tydzien temu i juz nie mam zgagi i rzeczywiscie łatwiej sie oddycha.

reklama
A ja mam w tej ciazy nisko brzuszek...ale jeszcze mi nie opadl...no ale mam jeszcze czas.....tak mi sie zdaje.....:confused:

A mowi sie ze po opadnieciu , to ok jeszcze 2 tyg do porodu.....ale czy to prawda,to nie wiem.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry