reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dowiem sie dopiero w pon na wizycie u poloznej:zawstydzona/y:ale znajac tutejsze podejscie powie ze jest ok i ze tak ma byc:no::zawstydzona/y: wczoraj tez tak pyklo dziwnie i ja nie wiem co to moglo byc.moze maly wiercioch tak sie naciaga i stad ten dzwiek?:confused:

nie nic nie boli-no poza krzyzem heh ale to juz chyba tak bedzie.nie sadze zeby az tak sie u mnie porobilo:tak:pierwsza mysl jaka mielismy to ze worek plodowy pekl ale chyba nic sie nie saczy ;poza uplawami i czopem:-(:zawstydzona/y:

nie nic nie boli-no poza krzyzem heh ale to juz chyba tak bedzie.nie sadze zeby az tak sie u mnie porobilo:tak:pierwsza mysl jaka mielismy to ze worek plodowy pekl ale chyba nic sie nie saczy ;poza uplawami i czopem:-(:zawstydzona/y:

No to moze wszystko dobrze jest.....
Ja uplawy tez mam....ale czop jeszcze siedzi , caly i zdrowy.....oby jeszcze z miesiac posiedzial.....:tak:

mi tylko 3 tyg zostaly wiec na mnie juz pora ze tak powiem:tak:boje sie jak nie wiem co:zawstydzona/y::szok: ale jak weszlo to musi wyjsc...tylko jak to bedzie wygladalo to juz wielka zagadka hehe:tak:niebawem pora zeby sie przekonac:-D

No tak to juz prawie czas na ciebie.....
Ja juz jeden porod mam za soba,wiec wiem czego moge sie spodziewac.....i uwierz wolalabym nie wiedziec...hi,hi.....:-D:-D:-D

hehe chcialo sie dzidziucha to teraz sie trzeba zmagac z dolegliwosciami i porodem hehe.ale kazdy porod moze wygladac inaczej wiec jak pierwszy mialas ciezki to byc moze ten bedzie latwiejszy?:tak: my co prawda teraz wolwlismy dzidzi nie planowac i mozna powiedziec ze wyszla nam nie planowana planowana dzidzia:-D:-D za pierwszym razem planowane nam nie wyszlo skonczylo sie poronirnirm nirstety wiec teraz baz planowania sie udalo:-D:-D:-D:-D:-D

oki ja lece spac juz zasypiam przed kompem:zawstydzona/y:milej nocy zycze wszystkim sierpniowym mausiom i oby do sierpnia sie nie rozpakowac:-D:tak: dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry