reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
DZIEN DOBRY W NIEDZIELE
UMNIE SLONECZKO SWIECI :-), ALE ZE SIE WYSPALAM TO RACZEJ NIEMOGE POWIEDZIEC - NAJPIERW SIE KRECILAM ZE 2 GODZINKI Z BOKU NA BOK , A JAK JUZ USYPIALAM W KONCU TO COS PIERDYKNELO W LAZIENCE ZE OMALO ZAWALU NIEDOSTALAM :no: , NO I ZNOWU WIERCENIE SIE Z BOKU NA BOK :no: . TERAZ JUZ PO KAWCE JESTEM , MAZ NARAZIE W PRACY , NO I ZADNYCH PLANOW NARAZIE NA POZNIEJ :sorry2: .
DOUSLYSZENIA :tak:

reklama
Dzień Dobry:tak:

MIRANDA, DELI dołączam do Was! Ja to juz jestem chodzący "detektor zycia" jak tylko mi się Synek nie porusza to ja zaczynam panikować. Moje poranki wyglądają jak DELI - jak się nie rusza to Go budzę... nie wiem jak ja wytrwam do porodu.

Do tego mam taką dziwną przypadłość od pępka w dół mam biały placek na skórze - tak jakbym długo się o coś opierała - cały brzuch powiedzmy, że różowy - w kolorze ciała a tam pod pępkiem taki biały ślad... o co może chodzić? I t dziwne szczypanie... dobrze, że w pon wizyta u gin a we wtorek USG - zaczynam już coraz bardziej świrować i się bać.

i ja sie przywitam.tym razem ja nie wyspana:baffled: polozylam sie pozno a ok 3 rano takie skurcze dostalam,ze myslalam ze ducha wyzione.jak brzuch troche sie u spokoil to w krzyzu tak walnelo ze nawet nie moglam tych skurczy rozchodzic:zawstydzona/y::no: maz sie obodzil jak zaczelam plakac i rozmasowal w krzyzu-zasnelismy przed 5 rano:szok::baffled:
teraz tylko boli jak na @ ale juz nie tak mocno wiec jest oki.:tak:

Dzień Dobry.
I ja się dziś wyspałam. I stópki mam swoje!!! opuchlizna zeszła i ciągle je oglądam bo takie ładne, i kosteczki są;-)
AZOREK ja też słyszę takie pyknięcia w brzuszku, już od ok tygodnia. Najpierw też myślałam, że worek pękł ale wstałam, pochodziłam i nic nie ciekło. Ja mam wizytę dopiero w środę więc dowiem się co ten łobuziak tam wyprawia:-)

Witam :-)
Ja się dziś też wyspałam o dziwo tylko dwa razy na siku pobudka była :-)

Azorek84
pisałaś coś o takim kliknięciu z brzuszka, ja też tak mam dość często ostatnio :confused: nie wiem co to jest?? coś dzidziak tam wyrabia, ale co? :confused: też słyszę takie PYK z brzucha, ciekawe
oo Monika20078https://www.babyboom.pl/forum/members/monika20078-59120.html
ja mam wizytę dopiero w piątek, więc daj znać co to za klikanie u nas???

https://www.babyboom.pl/forum/members/monika20078-59120.html

Ostatnia edycja:
hejka

ja sobie sama zafundowalam wczoraj aktywny dzien, tzn zakupy + pranie iuszkow dla dzieciątka, poscieli, ręczników, moich koszul i szlafroka :szok:. Chyba z 5 pralek wyszło, musiałam nawet suszarke dokupic bo pogoda była nieciekawa i nic nie chciało schnąć :angry:
Dziś dokańczam pranie a potem prasowanie będzie. A po maratonie sklepowym to nóg nie czułam :tak:, ale dostałam prawie wszystko i byłam szczęśliwa pomimo zmęczenia :-)

Dziś juz dzień spokojniejszy planuje, teraz wymocze sie w wannie a potem będe siedzieć w ogródku z książeczką a mąż zrobi grilla na obiad :tak:

zycze wszystkim miłej niedzieli :-)

No ja nie wiem, może on palcami nauczył się pstrykać? :-D ;-)

U mnie to nawet jak brzuszek jest spokojny i się nie rusza to słychać to PYK, więc nie mam pojęcia :baffled:
Ale mamy zagadkę dziewczyny :confused::sorry2:

Megaczka - miłej niedzieli również, kurczę a ja tak na grila mam ochotę od wczoraj yhh, jutro jak M. już będzie to zrobimy :-)

reklama
hehe no:-Dja mam wizyte jutro to moze sie cos dowiem ale to zalezy czy bedzie moja polozna czy znowu jakas inna:dry:sezon urlopowy im sie zaczal a 2polozne sa na chorobowym:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry