reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja uciekam do kuchni sosik zrobić bo mięso już prawie gotowe i mizeria też , później tylko na ziemniaczki przystawię i obiad gotowy , dziś tylko z jednego dania bo chłopcy coś apetytu nie maja więc zupy nie robiłam , za to będę miała więcej czasu żeby M przy panelach pomóc :blink:

reklama
Mika, a Ty czemu? dziewczyny, nie dołować się tak, bo szkrabom w brzuchach też smutno ;-)

ja uciekam zaczynać obiad i ciacho chciałam dziś upiec bo jabłek mam dużo
trzymajcie się
consolev.gif

Ostatnia edycja:
Niestety pewny ten pazdziernik, na tyle pewny ze oby tylko w pazdzierniku sie pojawil:baffled:Nawet maluszka nie zobaczy bo w firmie stwierdzili ze ich osobiste sprawy nie obchodza bo kontrakt kontraktem i ma byc zrobiony:wściekła/y::wściekła/y:
Mika ty sie nie denerwuj bo to na maluszka zle wplywa, Maggie ma racje tez smutne bedzie:tak:
Ja dzis na obiad zupke wisniowa taka pyszna zrobilam a dzieci nie chca:wściekła/y::wściekła/y:Sama zjadlam ze smakiem a maly pluje:no:Wkurzajace i co mam teraz mu dac, kanapke na obiad:szok:

Kasia złość mnie bierze jak to czytam bo żeby utrzymać rodzinę trzeba poświęcić najważniejsze czyli czas z nią spędzony, :wściekła/y: no tak ich nie obchodzą sprawy osobiste... :wściekła/y:
Trzymajcie się laski, głowy do góry, a pierś do przodu ;-) nic w przyrodzie nie ginie, po burzy zawsze słonko, więc i u Was będzie wszystko tak jak powinno :tak:
ja już znikam bo z obiadem nie wyrobię
zbytgif.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry