reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja brzuch mam nisko od 2 miesiecy a moj maz zaskoczyl mnie tydzien temu mowiac ze teraz mam tak nisko ze chyba zaczne go teptac;-):-D:-D a w wannie wczoraj mialam wypadek:zawstydzona/y:pupka sie za ciezka zrobila i jak sie podnosilam to sciagnela mnie spowrotem do wanny:zawstydzona/y:ale na szczescie nawet sie nie poobijalam tylko woda z wanny zalala podloge:-D:-D:sorry2:

kudele a wiecie ze ja juz nie wiem czy mi sie ten brzuchol osunął czy nie?raz mi sie tak wydaje a raz tak - fakt zgage mam mniejsza ale chyba z oddechem tak samo

wkleje fote na T jutro to mi powiecie bo wy jakos z doswiadczenia widzicie, ale moze jak nie jestem pewna to moze jednak nie opadł...cholera juz wie:-)

no ja słyszałąm ze jak opada to 3 tyg. do porodu ale roznie, juz dziewczyny pisały ze nawet dluzej po opadnieciu jeszcze nie wykluły;-)

Mnie tym bardziej nie strasz bo mi opadl poltora tygodnia temu!:szok: W sumie to sie tym nie sugeruje bo to tak jak mowicie roznie bywa ale mimo wszystko jak brzuszek jest tak nisko to podswiadomie stresuje....

Malbertka a mozesz sobie reke plasko polozyc pod biustem?

Ostatnia edycja:
Ja tez z wanny ledwo wychodze....a fotke brzuszka wkleilam na BRZUSZKACH.....

Ale zgage mam nadal,wiec pewnie moj jeszcze nie opadl .hi,hi....

Ostatnia edycja:
noo trzeba przyznac ze przy Twoim maluszku to moj brzusio to jakas miniaturka:-):-D:-D ja swoj tez na kolanach trzymam ale moj jest duzo mniejszy to ciezko powiedziec czy Twoj sie obnizyl bo juz czas czy od ciezaru go sciaga:tak:mi polozna powiedziala zeby sprawdzic palcami tak mniej wiecej ile cm od piersi w dol zaczyna sie babelek z woda.na lezaco mozna to wyczuc.

basia podpytaj lekarza, może jednak zmieni Ci lek na Cordafen - również wycisza skurcze, a daje mniej przykrych efektów (poczytałam opinie innych kobiet, które to brały i faktycznie jest on lepiej tolerowany); ja łykam od poniedziałku, najpierw przez 5 dni 4 x na dobę po 1 tabletce, a od jutra przez kolejne 5 dni 3 x dobę;

noo trzeba przyznac ze przy Twoim maluszku to moj brzusio to jakas miniaturka:-):-D:-D ja swoj tez na kolanach trzymam ale moj jest duzo mniejszy to ciezko powiedziec czy Twoj sie obnizyl bo juz czas czy od ciezaru go sciaga:tak:mi polozna powiedziala zeby sprawdzic palcami tak mniej wiecej ile cm od piersi w dol zaczyna sie babelek z woda.na lezaco mozna to wyczuc.

Azorek-ja mysle ze od ciezaru go sciaga....hi,hi.....:-D:-D:-D

reklama
ja sie ostatnio wystraszylam ze maluszek mi sie w brzuszku polamal albo co. jak siedzialam w lozku mala zaczela sie wiercic i uslyszalam takie pykniecie dziwne.nawet moj myslal ze to ja palcami strzyknelam a to u maluszka bylo:zawstydzona/y::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry