reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niestety Efe jest mozliwe feneterol jest bardzo ciezkim lekiem dla organizmu, Basiu powinnas jutro podpytac Malinki albo Sempe one biora ten lek. Choc Sempe wyjechala to nie podpytasz:sorry2:Ale gin jak najbardziej tym bardziej ze mowisz ze skurcze nie odpuszczaja:tak:

reklama
Basia współczuję :baffled: to ja tu panikuję w nocy bo jakiś skurcz mnie złapał a Ty się biedactwo męczysz naprawdę tyle :-( Może Ci Gin w pon. coś doradzi :confused:

Ja w pon. musze jechac znów na badanie krwi do przeworska bo znów płytki krwi mam za niskie... badanie dwa m-ce temu też miało być robione pod mikroskopem ale kobita która pobiera krew najpierw wpuściła do tej wirówki i wyszło że jednak w granicach normy i już nie robiła pod mikroskopem :/ a teraz wyszło że znów mam za niskie, i co znowu zrobi tak na "odwal się" ? i nie sprawdzi dokładnie? myslicie że mogę się upomnieć że skoro skierowanie jest na ten mikroskop od gina to niech mi to zrobi? pewnie tak zrobię tylko z drugiej strony wyjdzie że pouczam kogoś kto powinien wiedzieć co robi...

Ostatnia edycja:
A ty chyba Basia pisałaś że pół tabletki bierzesz tylko?
Tak czy siak w poniedziałek marsz do lekarza. Nie będziesz się dziewczyno tak męczyć. Na pewno jest jakieś inne wyjście...inne leki.:confused:
Właśnie patrzę na twoje suwaczki i odliczają nam taki sam czas do porodu ale inny tydzień ciąży. Ciekawe...:dry:

Dobra, ja już mówię dobranoc laski;-)
Idę się uwalić z nogami do góry bo mam dwa serdelki. Już nie pamiętam jak moje nogi wyglądają!
Życzę miłego wieczorka i świetnej niedzieli:)
Paaaaaaaaa

ps. Maggie w twarz ci nie da. Ja bym jej zwróciła delikatnie uwagę.

Załączniki

• OekakiTarepanda.jpg
    OekakiTarepanda.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Właśnie miałam się skarżyć że mi źle i że mam stresa, ale widzę że nie ja jedna cierpię to juz mi trochę przechodzi.
Basia współczuję, zwłaszcza że poniedziałek jest dopiero po niedzieli... Ja też mam wizytę i szczeże powiem już bym ją chciała mieć.
Efe twoje pandy mnie rozbrajają.

Ja sie pozegnam na dzis. Przykro mi ze cierpicie ale zawsze powtarzalam ze 9ty miesiac jest najgorszym miesiacem ciazy przynajmniej dla mnie:-DA wiecie ze termin z @ takiej prawdziwej przypada mi na dzis:tak:Wcale bym nie pogardzila porodem gdyby byl prawdziwy:dry:
Dobranoc

reklama
Ja też już na dziś powiem dobranoc...
Maggi jak wyjdzie tak wyjdzie, ale niech robi porządnie, bo jesZcze ktoś zaplaci za to ...

Kasiu ty czekaj ze mną do rozwiązania :) Miłoszkowi dobrze u mamy...
A 9-ty mc faktycznie chyba najgorszy :(

Do jutra sierpnióweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry