Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. NORMALNIE CO TU ROBICCCCCCCCCC:-No widzisz, za daleko wyemigrowałaś, u mnie Ci botwinki w ogródku dostatek :-) podzieliłabym się chętnie ;-) siostra z włoch też mi płacze jak jej mówię że botwinkową zrobiłam bo u nich ciężko dostać ładne buraczki, a jak już dorwała i zrobiła raz to ją córa skrytykowała że ciocia (mówiąc nieskromnie JA) lepszą robiBotwinkę sama bym zjadła, ale na rynku tylko w jednym miejscu sprzedaja buraczki z liśćmi, ale brzydkie były, zwiędłe.

kurcze no... tak patrze i patrze, i nie wydaje mi sie...
co jakies 2 godziny budziło mnie albo zdrętwiałe biodro, albo skurcz 
az nospe musiałam łyknąć, bo juz mi sie odpowiedni scenariusz przed oczami malował...

Deli masz superowo, poproszę o jakies fajne fotki gór i Wasze oczywiścieWitam sie jeszcze raz...
Ja siedzę sobie w górach i mam netka (teściowa nam zostawiła swój bezprzewodowy, bo nasz niestety tu nigdy nie działa ;/) więc będe do was jednak zaglądać... Tak z rana i z wieczorka, bo za dnia chce troszkę skorzystać ze spacerków i świerzego powietrza...
Mój stwierdził, że jestem uzależniona od Wasbardzo, bardzo i chyba ma rację...
Jakubka milo cię znów widziećTrzymajcie się z Miką jeszcze
)))
Kasiu niestety GG nie mam, wiec jak coś na PW będę do Ciebie![]()

Basiu współczuje, jeszcze troszke musimy wytrzymaćwitam sie
cora spi, maz spi a ja sie tak paskudnie zuje ze masakra
boli mnie glowa, oczy pieka, mam zgagei mimo tabletek brzuch mi sie stawia... ale to tak ze sie ruszyc nie umie
cisnienie niskie wiec wszystko naraz sie skumulowalo i ledwo zyje![]()
potem to już z górki
mam nadzieje... ylete glupie uczucie minelo... odkad biore tabletki jestem nie do zycia.... cala sie trzese, mam jeszcze gorsza zgage, i mam zawroty glowyBasiu współczuje, jeszcze troszke musimy wytrzymaćpotem to już z górki
![]()

ale mam chwilke wiec zaglądam :-)
no i też główki moich niuniek zawsze układają sie tak nisko, ale dobrze że głową do dołu, zawsze to najlepsza pozycja do porodu 

ledwo jechal