Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Halio:-)
Czy ktoś mógłby mi tą ekipę remontową spod domu zabrać? No wzięli się i męczą od rana. A ja mam tyle sprzątania!
Fajnie, że u Aneczki i Julki ok. Mam nadzieję, że ta paskudna żółtaczka odpuści w końcu i da rodzicom pocieszyć się z maleństwa w domowym zaciszu.
Gosiu jak super, że z nami jesteś
I z tym karmieniem to miód na moje uszy. Ja się nastawiłam na walkę, ale może nie będzie tak źle?
Enka nie ty jedna za pracą nie tęsknisz. Ja to z ulgą zanoszę L4 na 30 dni i cieszę się że przez ten czas nie muszę tam chodzić. Odcięłam się od pracy absolutnie.
Czy ktoś mógłby mi tą ekipę remontową spod domu zabrać? No wzięli się i męczą od rana. A ja mam tyle sprzątania!
Fajnie, że u Aneczki i Julki ok. Mam nadzieję, że ta paskudna żółtaczka odpuści w końcu i da rodzicom pocieszyć się z maleństwa w domowym zaciszu.
Gosiu jak super, że z nami jesteś
I z tym karmieniem to miód na moje uszy. Ja się nastawiłam na walkę, ale może nie będzie tak źle?Enka nie ty jedna za pracą nie tęsknisz. Ja to z ulgą zanoszę L4 na 30 dni i cieszę się że przez ten czas nie muszę tam chodzić. Odcięłam się od pracy absolutnie.

po ostatniej wizycie powiedziala ze moze juz jej nie spotkam-chyba ze na porodowce a tu niespodzianka