reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Halio:-)
Czy ktoś mógłby mi tą ekipę remontową spod domu zabrać? No wzięli się i męczą od rana. A ja mam tyle sprzątania!

Fajnie, że u Aneczki i Julki ok. Mam nadzieję, że ta paskudna żółtaczka odpuści w końcu i da rodzicom pocieszyć się z maleństwa w domowym zaciszu.

Gosiu jak super, że z nami jesteś:-D I z tym karmieniem to miód na moje uszy. Ja się nastawiłam na walkę, ale może nie będzie tak źle?

Enka nie ty jedna za pracą nie tęsknisz. Ja to z ulgą zanoszę L4 na 30 dni i cieszę się że przez ten czas nie muszę tam chodzić. Odcięłam się od pracy absolutnie.

reklama
Witam nadal w dwupaku :tak:
Dajcie mi troszke pauera bo nic mi sie nie chce, a jakbym miała iść do pracy to już w ogóle.... wciąz tylko mysle kiedy mnie weźmie, to już jakaś schiza:baffled::baffled:

a w tym tyg zapowiadają znów upały :baffled::szok:

Dla Aneczki i Juleczki duzo zdrówka, niech mała już kończy to solarium, bo my tu czekamy na nich :))

Efe czy mnie oczy myla czy ty znow imie zmieniasz teraz to mi sie w oczach trojaczy:szok:

Enka dziekuje za linka napewno obejrze.

Gosiu tylko pozazdroscic, latwy porod, lekkie karmienie. Mozesz smialo rodzic jeszcze raz;-)Oby tak u wszystkich bylo:-D

Ja to już się śmieje Kasiu, że jak urodzę to pozwolimy Małej zdecydować jakie chce imię. Bo ja już nie umiem wybrać tego jedynego.

Ps. I zamiast Gabriela jest Artur hihi a tyle stresu mnie to niepotrzebnego kosztowało!

witam sie i ja z rana:tak:dzisiaj nawet wyspana jestem.czekam na wizyte u poloznej mam nadzieje ze bedzie wsio oki:tak::zawstydzona/y:po ostatniej wizycie powiedziala ze moze juz jej nie spotkam-chyba ze na porodowce a tu niespodzianka:-D:-D:-D hehehe Amelka wie gdzie jej dobrze:tak:
no a faktycznie Ju;la Aneczki to juz by sobie solarium odpuscila i troche na naturalne sloneczko moze by wyszla:tak: ja to poniekad boje sie porodu ale jak juz sie zacznie to byle sie nie meczyc ehhh ciekawe jak to bedzie

dziendoberek ;-)

my nadal zapakowane w 2-pak ;-)

super wiesci z rana wyczytalam - sierpniowe maluszki maja apetyt ;-)

aniaso - ja Jaska wczesniaczka moglam na spacer wziac w sumie od razu - bylo wtedy tak cieplo ze pani ordynator stwierdzila ze wieczorkami mozemy wychodzic bo wtedy temp. na dworze jest taka sama jak w domu ;-)
teraz nie wiem jak to bedzie z moja kondycja po cc i schodzeniem z dziecmi z 4 pietra i potem na gore...

reklama
Jak jest lato to smialo mozna wychodzic od razu. 4 kg dziwne zalecenia bo do takiej wagi to nawet po miesaicu dziecko moze dobic jak sie male urodzi. Jak jest zima to wtedy dziecko sie weranduje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry