Monika20078
Fanka BB :)
Jak ją spotkam na poczcie to zwrócę jej uwagę. Ja w tej ciąży to taka się niedobra zrobiłam;-) Wcześniej to bym grzecznie poszła, odebrała i już. A teraz....oj te hormony;-);-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no kurcze jakby łaske robili, przeciez za to im płacą no nie???u mnie pan listonosz robi dokladnie tak samo - zostawia awizo nawet nie sprawdzajac czy jestem w domu... interwencja na mojej poczcie nic nie dala - kolezanka poradzila zebym napisala skarge na poczte glowna ale jeszcze sie za to nie zabralam.... teraz jak jestem uziemiona tyrzeba bedzie tak zrobic...![]()

tez tak to argumentowalam - ktos placi za list polecony..., listonosz dostaje pensje (marniutka - to fakt)... niestety paninaczelnik wierzy swojemu praconikowi, ktory twierdzi ze dzwonil i nikt sie nie odzywal - ja twierdze ze bylam w domu no i jest slowo kontra slowo...:-no kurcze jakby łaske robili, przeciez za to im płacą no nie???![]()