reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No wlasnie kolezanka urodzila ciut ponad 4 i mogla odrazu wychodzic z malym, ale ja sie osobiscie martwie ze bede siedzila nie wiadomo ile w domu :baffled: najwyzej zrobie tak jak jest w polsce:sorry2: w koncu nie zamierzam tez sie ich sluchac co do pepuszka bo oni tu zakazuja czymkolwiek przemywac:baffled:

Dzień Dobry:-)
A ja dziś niewyspana. Mały wojował do 2:-( Cały brzuch mnie boli jak się rusza, chyba już mu bardzo ciasno.
Nic idę umyc głowę i na pocztę, bo ostatnio listonoszka nawet się nie pofatygowała, żeby wejść do mnie i od razu awizo zostawiła choć byłam cały dzień w domu.

Wieam sie i ja 13-stego....dobrze ze nie piatek dzis......:-D:-D:-D
Wczoraj juz nie zajzalam do was ,bo maz kompa zaja....wrr....i ni moglam sie dopchac....:baffled::baffled::baffled:
Szkoda ze Aneczka jeszcze w szpitalu....no ale jak mus , to mus....trzymam kciuki zeby malutkiej szybko ta zoltaczka przeszla....:-)
A teraz poczytam co u was wczoraj sie dzialo.....:tak:

Dzień Dobry:-)
A ja dziś niewyspana. Mały wojował do 2:-( Cały brzuch mnie boli jak się rusza, chyba już mu bardzo ciasno.
Nic idę umyc głowę i na pocztę, bo ostatnio listonoszka nawet się nie pofatygowała, żeby wejść do mnie i od razu awizo zostawiła choć byłam cały dzień w domu.
U mnie też czasem listonosz tak robił i poszłam na poczte zwrócic uwagę, powiedziałam że niech da znać jak mu sie nie chce wchodzic to ja zejdę, a na poczte to ja mam "kawałek":baffled:

reklama
Mika dobry sposób. Jak mieszkałam na 1 piętrze to listonoszka tak robiła a teraz listonosz bez problemu na 4 piętro przychodzi. Że też ja na taką ripostę nie wpadłam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry