reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kobietki,ja tylko na chwilke bo mnie męczy jakiś wirus od soboty:(

życzę Wam miłego wieczorka:)

andariel, dzięki za pamięc,moja córka jak dobrze pojdzie to najpóźniej w nastepnym tygodniu wyjdzie ze szpitala,właśnie mój mąz od niej wraca,podobno szukała cyca jak u niej był i trzymał ją na rękach,już nei jest do niczego popodłaczana wiec jest super

pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja jak sie lepiej poczuje to moze jutro pojade,bo narazie temperatura mi na to nie pozwala,mam 40 stopni od spoboty,spada tylko po chłodnym prysznicu i wtedy mam godzine na relaks --tak jak np teraz- a potem znow wzrasta,a jak nie to mam takie dreszcze ze zamarzam i nic nie jest w stanie mnie rozgrzac,bylam u lekarza w pn i dzis tez pojechałam bo to juz lekka przesada miec kilka dni taka temperature-mozna zdechnąć!dał mi antybiotyk i mnostwo skierowan na badania!

aniaso dzieki:)
jeszcze nie wiem kiedy dokładnie Gabi wróci:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
szybkiego powrotu do zdrowia Wampiraka, mam nadzieje ze nastepnym tygodniu juz zdrowa bedziesz szczegolnie za Gabi pewnie do domku puszcza:tak:
a jak rana po cc? bardzo doskwiera?

No Wampirka trzymaj się dziewczyno i obyście obie doszły do siebie szybciutko:tak:
Dobrze, że Aneczka z Julką są razem, ale nie zazdroszcze szpitala. Mam nadzieję, że żółtaczka maleńkiej już w końcu odpuści.

Jak u którejś pada deszcz to niech przyśle. BŁAGAM! Już mam dość tego ukropu. Ledwo dycham. Pocę się, puchnę...masakra!

Idę się trzeci raz wykąpać, bo się przegrzewam.
Miłego wieczorka laski. Odezwę się jutro i oby było chłodniej:dry:

reklama
Ja tez mowie juz dobranoc.....bardzo duszno u mni ejest i siodme poty ze mnie sie leja.....hi,hi....ide sie wykompac.....pa kobitki.....
Mam nadzieje ze Azorek sie do jutra odezwie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry