• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o, wampirka się pokazała:-) trzymaj się dzielnie i zdrowiej prędko, super, że malutka Gabi pije Twój pokarm i przybiera! jeszcze trochę i będziecie razem w domku:-)

reklama
ja tez na dzis dobranoc powiem, jednak dzien w pracy mi sie dal we znaki:-(
na szczescie jurto tylko pol dnia a w piatek OSTATNI!
bede sobie mogla na macierzynskim od poniedzialku siedziec z Wami od rana :-)

patrzylam na Aneczki liste i jestem piata w kolejce z dziewczyn ktore sie udzielaja:szok:
o rany! mnie sie nie spieszy:no:

spokojnej nocy dziewczynki!

Ja też powiem na dziś dobranoc...
Cztery godziny chodziłam po sklepach i jestem padnięta, ale za to kupiłam co chciałam dla mojego :). Miłej i spokojnej nocki :).

Witam,
nie zagladalam dzis na BB bo mialam szalony dzien. Rano kosmetyczka a potem zakupy (mam juz wszystko czego mi brakowalo dla dzidzi) a po poludniu bylam u gina. Wyszlo cos nie tak jak powinno na KTG to znaczy zapis tetna malej jest zbyt plaski tak jakby "mocno spala". Gin kazal mi przyjechac do szpitala na powtorke jutro o 8 razno. Zadzwonilam do poloznej powiedziec co i jak po wizycie i kazala mi przyjechac do siebie z tym zapisem. W miedzyczasie mala sie w ogole nie ruszala (nawet po kawie i slodkim) Obejrzala i zbadala brzuch. Mala nadal sie nie ruszala wiec wyslala mnie do szpitala. Lezalam pod KTG przez godzine i wyszlo rozniez zbyt plasko aczkolwiek w ciagu tej godziny poczulam jeden ruch. Lekarz dyzurny obejrzal oba zapisy i kazal zglosic sie do szpitala o 8 z torba:szok: Bardzo sie martwie bo nie wiem co moze oznaczac takie tetno dzidzi, pytalam ale polozna powiedziala ze mam sie nie martwic:confused: Gin tez powiedzial: spokojnie, jutro pobadamy:baffled: Wiec ide jutro na 8 spakowana ale mam nadzieje ze mnie nie zostawia na obserwacji bo wszystko wroci do normy... Jakby co, bede pisac do Miki. Ide dolozyc pare rzeczy do torby i spac, nie zdaze juz poczytac co sie dzis dzialo bo jutro nie wstane. Ciekawe czy w ogole zasne, takiego stresa mam:baffled:
Dobranoc laski.

MOLA tylko spokojnie - jakby było coś poważnie nie tak, to by Cię ze szpitala nie wypuścili... Dobrej, spokojnej nocy i zbieraj siły na jutro ;-) a nóż widelec ;-)

P.S. Wyspałam się w dzień i teraz spać nie mogę :baffled::baffled:

reklama
dzien dobry wszystkim ;-)

wpadłam tylko na momencik, zeby Wam powiedzieć, że przez conajmniej 3 dni mnie tu z Wami nie będzie, bo.... uwaga uwaga...

właśnie odeszły mi wody!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::-D

wzięłam prysznic, dopakowałam torbę i powolutku ruszamy na przywitanie z naszym Synkiem :-):-):-)

trzymajcie za nas kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry