reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniaso, najpierw ide na tego doplera w sobote zeby prześwietlić ta zyle i wtedy moj gin zdecyduje czy musz do szpitala czy nie. probowalam w roznych klinikach znaleźć wcześniejszy termin na tego doplera, ale niestety najwczesniej 10 sierpnia. Paranoja! A przeciez to prywatne kliniki. bo w panstwowej to kilka misiecy czekania wiec nawet nie probuje.. Wrrrrr! Polska!

reklama
Jakubka gratulacje!!!!!!!!!!!!:-DMasz jakis telfon kontaktowy bo mu tu z nerwow nie usiedzimy spokojnie:-D:-D:-DCiesze sie ogromnie. Powodzenia!!!!!!!!!!

Natt taki zakrzep to nawet zagrozenie zycia czemu tak zwlekaja!!

HURA!!!! nastepna rodzi, Jakubka, powodzenia i dawaj znać!!!
A wogóle dzień dobry. Myslałam że pośpię a tu mi ktoś z zastrzeżonego numeru o 5 rano zadzwonił. W związku z tym wkleiłam zdjecia na T. Zaraz zmykam oddać krew do badań.Pa, miłego dnia wszystkim paniom.

Biedny Mati. Kurcze jak ten twoj bąbelek sie nacierpi, a to infekcje co chwile mial,teraz gorączka po szczepieniu. BIEDACTWO. Normalnie taki mi go szkoda. Matiego tez Kasiu ucaluj od ciotek z forum:)

Jakubka no pewnie że trzymamy:tak: ale sie ciesze :-):-):-):-):-) powodzenia kochana:tak::tak::tak:

Natt tez nie wiem czemu tak zwlekaja przeciez to niebezpieczne:baffled: staraj sie nosisc ta opaske uciskowa ja w szpitalu dostalam taki dlugie skrapety az do ud zeby wlasnie tak sie nie zrobilo, ale mi tlumaczyli ze to jest wynik lezenia a przeciez Ty tyle cwiczysz:confused:

Kasiu jak od kazdej z ciotek forumowych dasz po duzym buziaku to zaraz mu przejdzie :tak::tak::tak:

Aniaso, a co wlaściwie moga mo zrobic z ta nogą?? usunąc zyle czy jak???
Nosze ta skarpete. Tez kupilam wczoraj taką az do uda, nawet do pachwiny prawie sięga

reklama
Dzieki dziewczyny buziaki rozdane i od razu lepiej. Mam tylko nadzieje ze juz dzis nic nie bedzie sie dzialo:tak:Ogolnie biega zadowolony i broi od rana, zjadl moje sniadanie:baffled:wiec mysle ze juz wszystko w porzadku:dry:

Natt napisalam wyzej zakrzep jest niebezpieczny dla zycia wiec nie rozumiem jak moga cie biegiem nie diagnozowac:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry