Mika75
Fanka BB :)
Kaśka a ja?? wszyscy mnie wyprzedzają a gdzie moje miejsce na podium, hm?I swoja droga nawet prawie po kolei nie??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaśka a ja?? wszyscy mnie wyprzedzają a gdzie moje miejsce na podium, hm?I swoja droga nawet prawie po kolei nie??

Ja Ci dam na koniec !!!! NIE DAM SIEMika podium przerypalas trzeba bylo lapac poki okazja byla, teraz bedziemy cie spychac na koniec kolejki hihihihi![]()

Odezwie sie jutro:-)Malinka, zaciskaj nóżki a my trzymamy kciuki by Tomeczek nie pchał sie tak szybko bo mamcia nie gotowaMalinka juz po wizycie ma rozwarcie na1,5cm i lekko skrocona szyjke. Ma dosc silne skurcze ktore moga doprowadzic do wczesniejszego porodu ma wiec lykac feneterol i sie oszczedzac. Ta wydzielinka bedzie badana pod katem obecnosci bakterii wiec to raczej nie czop. Ma pozwolenie rodzenia na koniec miesiacaOdezwie sie jutro:-)

ja rodziłam 2 razy i też nie zauwazyłam nic takiegoNo to nich dziewczyna lezy.A co do tego czopu to rozmawiałam z kolezanką która ma roczna księzniczke i pytam sie kiedy jej to wypadło i jak wyglądało a on na to "a co to jest ten czop?".Wiec mozna tego nie zauwazyc.

BO JA TEGO W POPRZEDNIEJ CIAZY NIEMIALAM
.
.