reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka juz po wizycie ma rozwarcie na1,5cm i lekko skrocona szyjke. Ma dosc silne skurcze ktore moga doprowadzic do wczesniejszego porodu ma wiec lykac feneterol i sie oszczedzac. Ta wydzielinka bedzie badana pod katem obecnosci bakterii wiec to raczej nie czop. Ma pozwolenie rodzenia na koniec miesiaca:-DOdezwie sie jutro:-)

Malinka juz po wizycie ma rozwarcie na1,5cm i lekko skrocona szyjke. Ma dosc silne skurcze ktore moga doprowadzic do wczesniejszego porodu ma wiec lykac feneterol i sie oszczedzac. Ta wydzielinka bedzie badana pod katem obecnosci bakterii wiec to raczej nie czop. Ma pozwolenie rodzenia na koniec miesiaca:-DOdezwie sie jutro:-)
Malinka, zaciskaj nóżki a my trzymamy kciuki by Tomeczek nie pchał sie tak szybko bo mamcia nie gotowa :):tak:

No to nich dziewczyna lezy.A co do tego czopu to rozmawiałam z kolezanką która ma roczna księzniczke i pytam sie kiedy jej to wypadło i jak wyglądało a on na to "a co to jest ten czop?".Wiec mozna tego nie zauwazyc:sorry2:.

JA TEZ JUZ RODZILAM I JAK ZACZELYSCIE PISAC O TYM CZOPIE TO SIE ZASTANAWIALAM CO TO TAKIEGO :baffled: BO JA TEGO W POPRZEDNIEJ CIAZY NIEMIALAM :no:.
A TERAZ TO JUZ Z DNIA NA DZIEN CORAZ CIEZEJ - BRZUCH TO JUZ CO CHWILE MI TWARDNIEJE I JESZCZE W DODATKU DZISIAJ KROCZE MNIE BOLI CALY DZIEN ZE MUSZE POMALU CHODZIC :no:.
NO ALE JESZCZE DO KONCA TERMINU 34 DNI :baffled:

A swoja drga,to i u Malinki nie zaciekawie.....kurde,naprawde wszystkie sie wsypia w lipcu,moze przez te upaly....:sorry2:

A ja tez nie za bardzo pamietam kiedy mi ten czop poprzednim razem wypadl....napewno nie w domu....moze na patologii jak lezalam,(bo lezalam ze 2 dni)
ale bylam w takim stresie ze nie zauwazylam...hi,hi....:-D

Ide cos zjesc....tylko jeszcze nie wiem co....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry