reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mewa tylko czy z takim rozwarciem to przyspieszanie dla meza bedzie przyjemne;-)Pamietam swoje luzy przed porodem:tak:

Joan tylko nie szalej:-D

Andariel mam nadzieje ze jednak jeszcze troszke zaczekasz z porodem

reklama
Witam ;) Dawno mnie nie było ale nadal nie mam dostępu do neta... Wchodzę czasami popatrzyć czy aby któraś się nie rozpakowała ale nie mam za bardzo czasu na pisanie... ;/
Gratulacje dla rozpakowanych mamusiek :)

witam po wizycie w szpitalu, szczegóły opiszę później na odpowiednim wątku.Rozkręcamy się, a jakże, nikt do sierpnia nie chce czekać co? Ciekawe co u Moli, nie było jeszcze od niej wieści?

ja chce zaczekac Miranda do sierpnia, sie musze nacieszyc macierzynskim przeciez a zaczynam w poniedzialek! chociaz tydzien mam zamiar poleniuchowac:tak:

tez jestem ciekawa co u Moli, ale brak wiadomosci to dobra wiadomosc wedlug mnie!

ide sobie cos upichcic, wiec bede pozniej
pa

Kurcze Andariel, u ciebie to naprawde juz wszystko zmierza w jedną strone. A jak to jest jak ten czop odpada? to boli? jak to wygląda???Bo ja myślalam,że to taki wiekszy uplaw cos takiego...hmmmm

nie boli i nie czuję jak odchodzi, ale to taki bardziej gęsty - jakby galaretowaty - upław; u mnie był mleczno-biały, ale może być też podbarwiony na czerwono czy żółto (z tego co w szkole mówili);
gdyby nie to, że lekarka podczas wizyty mi pokazała, w życiu bym nie zgadła że to właśnie to;

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry