reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka ten mój czas porodów wcale nie taki długi!! to w miarę krótko!
wg lekarzy pierworódka do 16h może rodzić potem pomagają a wieloródka do 10h.
czas porodu liczy sie od np. odejscia wod płodowych. od skurczy regularnych...
moja siostrzenica pierwsze dziecko rodziła 23h:szok::szok::szok: drugie 14h

Nie no przerażają mnie te godziny!!!Jakas wieczność.
Ja to chę tak jak moja siostra w nocy o 1 dostała skurczy słabych o 9 pojechała do szpitala i tam dopiero ja chwyciło około 10 mocne a po 11 już urodziła.
Ale co tu zrobić każda inaczej!!Poczekamy zobaczymy!!

a co moja babcia lubi?
Sluchac radia maryja...hi,hi.....i takie tam.....no moze cos ze szkla ,bo tez lubi ladne rzeczy....wiecie ona juz starsza jest i malo co z domu wychodzi....tyle co po podworzu i do kosciola w niedziele....

Kasia,to mnie pocieszylas z tym przenoszeniem Matiego....nie ma co ,czyli i ja mam sie nie szykowac na wczesniejszy porod,no chyba ze z 3 brzdacem...hi,hi....:-D:-D:-D

muszę spadać, mama się burzy ze ją samą zostawiłam:tak:
jutro będę napewno bo dzis ją odwożę do domku

Pozdrawiam dziewczęta serdecznie.
wiecie jakoś mi tak dobrze ostatnio jest na sercu i w duchu:-)

Sempe fajnie że jesteś zadowolona i uśmiechnięta!!!!!:-D

Anet to może jakąś ładną bluzkę do kościółka dla babci albo chustę - moja teściowa to się z bluzki ucieszyła jak dostała od wnuków to od razu do kościoła w niej poszła się pochwalic:-D

hej dziewczyny, ja szybko sie z pracy przyturlalam
i widze ze nowa dzidzie mamy :-)
Gratulacje Azorek!! Sprawdzalam horoskop, romatyczka Amelka bedzie:tak:

Jakubka-
ja tez mam termin na 4 :szok: trzymam kciuki zeby wszystko szybko poszlo u Ciebie!
Mola
- wierze ze wszystko bedzie dobrze!
Megaczka- jutro ostatni dzien w pracy mamy! :-D nic sie nie martw, bede ci przysylac sms-ki z newsami z bb dopoki nie bedziesz miala internetu z powrotem!
Aandzia- ja tez cie pamietam dobrze, w sumie to samo nazwisko mamy od kwietnia;-) ciesze sie ze dobrze sie czujesz i mam nadzieje ze bedziesz z nami pisac;-)
Malinaka- mam nadzieje ze z tym uplawem to falszywy alarm i pojesz dzis salatki na imprezie !

o rany, ale ozywienie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry