reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej Anet, ostatnio pytalaś mnie o terminy porodów porzednich ciąż, otóż:-)

1 synka urodziłam 42tc przez wywołanie trwał 7h
2 synka w 41tc i tez dopiero po kroplówce się zaczęło i trwał 5h
3 córeczkę urodziłam w 39tc i poród trwał 2h:-D

długośc porodu liczę od pierwszego bolesnego skurczu

reklama
zazdroszcze, moj mieszczuch jeden jak tylko dzwonie ze jade do szczecina to pyta czy dla dwóch foteliki rezerwowac u Pani Elwirki :rolleyes2: ale moja babcia to ogolny ewnemet jest ehhh...

wlasnie a co Twoja babcia lubi? moze jakies ładne szklo bo moja jeszcze w tym sie lubuje....

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: przeraziły mnie te godziny!!!!!
o rany ja nie chcę tak długo,bidulko ale się namęczyłaś mam nadzieje że teraz Ci szybko "pójdzie"

Dzieki Sempe , to widze ze zadnego dzieciatka przed czasem nie urodzilas ....tak pytalam,bo ja gosie tez w 40 tyg. urodzilam i nie wiem czy teraz tez nie przenosze,czy to ma jakies znaczenie,ze jak jedna przenosilam to i druga tez.....?

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: przeraziły mnie te godziny!!!!!
o rany ja nie chcę tak długo,bidulko ale się namęczyłaś mam nadzieje że teraz Ci szybko "pójdzie"

Malinka...dlugo.....? Ja bym powiedziala ze nie za bardzo.....Mowie ci bywaja dluzsze,nawet do 12 godz.....:sorry2:
Ja Gosie tez mam zapisane w ksiazeczce 5 godz,a ostatnia faza 15 min...no i powiedzieli ze sie szybko uwinelam....hi,hi.....wiec to zalezy jak dla kogo z ta szybkoscia.....:-D:-D:-D

reklama
Dzieki Sempe , to widze ze zadnego dzieciatka przed czasem nie urodzilas ....tak pytalam,bo ja gosie tez w 40 tyg. urodzilam i nie wiem czy teraz tez nie przenosze,czy to ma jakies znaczenie,ze jak jedna przenosilam to i druga tez.....?

Ja drugie tez przenosilam i boje sie powtorki z rozrywki. Choc pocieszylas mnie Sempe ze trzecie sama w 39 oby to byl standard:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry