reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc Dziewczyny!

AZOREK moje gratulacje:-D:-D
ja milczę bo siedzi u mnie moja mama od wtorku więc mi tak głupio ją zostawić samą a wiadomo ze jak juz tu się zasiądzie to przecież w 5min się nie nadrobi:-D a jak juz zaczne czytać to wciąga mnie na maxa!

ale przynajmniej mama zmobilizowała mnie do wyprania wyprawki dla małej i dziś wszystko poprasowała!! uff jedno z głowy, po niedzieli zacznę szykować torbę i może wózek odświeżę:-)
Upały mi doskwierają, puchnę znowu a tak było juz dobrze, w piątek znowu śmigamy na 3 dni nad jeziorko i ciągle sexu mi się chce:szok:

Malinka to pojedz na godzinke podjedz salatki :cool2:;-)i powiedz ze jestes zmeczona kazdy zrozumie :sorry2:
I tak trza będzie zrobic:tak:

Ale wiecie co dziewczyny byłam w toalecie bo mi się coś mokro zrobiło , mam bardzo dużo śluzu na wkładce ale nie jest taki jak zawsze jakiś kolor ma inny nie ma krwi...o raju mam nadzieje że to nic nie oznacza dobrze że dziś wizyta................

Spokojnie Malinka nie denerwuj się.
Upały są, ja też mam wzmożone upławy.
A jeśli kolor nie jest brązowy ani czerwonawy to nie martw się.

A ja pomyślałam o jeszcze 1 prezencie. Ostatnio znajomym kupiliśmy butelkę whisky ze szklankami dla dwojga. Myślę, że to dobry pomysł i można dorzucić jakąś aromatyczną świecę, czy kadzidła...

Neverend kolor jakby troche jest brazowy:baffled: zobacze co gin powie....ale już sie zestresowałam
A pomysł niezły!!
Hej Sempe!!Dobrze że Ci mama pomaga!!!Ale masz fajnie nad jeziorko!!A z tym seksem to się uśmiałam:-D a mi się jakoś nie chce,.....

Andziaa,ja tez cie pamietam....zastanawialam sie czemu nie piszesz,ale pomyslalam ze nie jestem w tym temacie na bierzaco.....fajnie ze sie odezwalas....

Malinka,mamy podobny problem z prezentem,tylko ze ja dla babci potrzebuje....w niedziele idziemy na imieniny....ale co tu babci mozna kupic...:szok:..napewno nie Kamasutre...hi,hi.....:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry