Rzeczywiscie cos cicho....zdazylam poczytac coscie naskrobaly przez caly dzien , a tu nikogo nie ma?
Witam
BASIKE,widze ze ty tez z lubelskiego jestes...odezwij sie jeszcze,a gdzie bedziesz rodzic? W Lublinie? Bo ja tak,na Lubartowskiej....:-)
AZOREK,fajnie ze juz jestes,a dzidzia superowa.....juz nie moge sie swojej doczekac....
PIWONIA,dobrze ze juz w sobote na swoje wracasz,zawsze to lepiej w domku,a moze i samopoczucie sie poprawi.....
RUBI,slyszalam wlasnie rano w telewizji o tej cysternie...mam nadzieje ze dobrze sie skonczylo wszystko....daj znac....
Witaj BASIU znow na forum,no i najwazniejsze ze nadal w dwupaku.....a te dwa tyg , to zleca szybko zobaczysz....
A co do komarow i ich zabijania w nocy,to tez sie z nimi uzeralam,az zalozylam sobie tez siatke(jak ty Malinka) w okna i to w kazdym pokoju mam ,wiec teraz moga mi nagwizdac...hi,hi.....

AGA,znow szpital zaliczylas? Bidulka jestes,uwazaj na siebie,no i dobrze ze juz wszystko ok....
Widze ze nastepna nowa sierpniowka do nas dolaczyla...witam rowniez ANITKA....:-)