reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja wpadłam tylko na chwilkę życzyć dobrej nocy...
Azorku Amelka przepiękna! Gratuluje! Niech jej ta żółtaczka szybko mija!

Trochę się dziś nachodziłam i poopalałam (zupełnie niechcący) na miejskiej plaży. Teraz padam na twarz, bo ten upał mnie wykończył. I nawet prysznic zbytnio humoru nie poprawił. A jutro ma być masakryczna pogoda, duchota i burze. Że też zawsze na weekend kiedy ja bym chciała nad morze pojechać:wściekła/y: A chciałam Sempe konkurencję zrobić...ech...

Załączniki

• 13961.jpg
    13961.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
reklama
Teraz ja doczytałam do końca i zostałam sama ...
Witam Cię Anitek :) wśród oczekujących sierpnióweczek i mam....
Aga dobrze, że już wszystko OK z Tobą i dzidzią...
Azorek, Amelka jest przeurocza....

Jutro chcemy iśc na basen ciekawe czy pogoda dopisze ?...

a mnie znowu brzuch pobolewa akurat teraz jak M pojechał do pracy więc się chyba zaraz położę to może przejdzie muszę mu jutro powiedzieć żeby mi jakieś fotki z brzuchalem porobił bo nie mam jeszcze żadnej a potem może być już zapużno kurcze właśnie mnie komar ugryzł :angry: ale na tym zakończył się jego żywot ale swędzi

Ja sobie ostatnio też porobiłam fotki z brzuszkiem, bo nie wiadomo kiedy Maleństwo wyjdzie, a pamiątka miła, nawet jeśli wygląda się jak hipcio :))) czyli tak jak Ja

Właśnie obejrzałam pogodę na jutro. 28 stopni i burzowo, chyba padnę. Dzisiaj z domu wyszłam dopiero o 19, żeby chociaż dziecko chwilę na świeżym powietrzu było.

Witam nową sierpniówkę :-).

Aga, to teraz się oszczędzaj i dużo odpoczywaj, po takich przejściach.

Azorek, córcia przeurocza:-). Ja już też chcę

Dobranoc wszystkim:-). Już się kładę, do jutra.

Ostatnia edycja:
witam sie po nie przespanej nocy:wściekła/y:juz wiem co to baby blues z doswiadczenia:zawstydzona/y: w ciagu kilku godzin naszla mi masa pokarmu jakos tak nie chce leciec-nawet stymulowanie nie dalo rady ani cieply prysznic z masazem:wściekła/y::no::eek: Amelka placze za jedzonkiem a mnie cycory tak bola ze nie daje rady-suty sie wklesly i mala nie ma za co zlapac:wściekła/y::zawstydzona/y::eek: a tak juz dobrze szlo:confused2:no to teraz pompowanie i zobaczymy co z tego bedzie:zawstydzona/y:ale walczymy dalej.poryczalam sie jak niewiem dzisiaj ale juz jest lepiej.wzielam sie w garsc i sie uparlam ze i tak piersia odkarmie:tak::sorry:byle maluszek najodzony byl to bedzie dobrze:tak:
moj maz juz tez dzisiaj prawie oszalal-jedna beczy(glodna?kolka?wzdecia?zgaduj do woli i tak ci nie powie) druga beczy-i tez nie powie czemu bo sama nie wie:baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek: hehee robi sie ciekawie....oby do przodu

Dzien dobry,
Oj Azorek nie martw sie kolezanka mowila ze tez pierwszy tydzien przeplakala z malym, ale ona sie poddala i przeszla na sztuczne :baffled: w sumie od poczatku to planowala:crazy:

reklama
Witam!

Gratulacje dla rozpakowanych mamuś!!!!!!

ANET15 będe rodzić w Chełmie. Długo sie zastanawiałam nad tym...chciałam w Lublinie ale do Chełma mi bliżej. Miałam ciąże zagrożoną przedwczesnym porodem więc odległość była ważna, tyle że jakbym urodziła wcześniaczka to i tak odtransportowaliby go do Lublina:sorry:....ważne że zagrożenie mineło!

AZOREK84 życze cierpliwości.....to minie! nas też pewnie nie ominą takie sytuacje a ty już wtedy będziesz szczęśliwą uśmiechniętą mamą:tak:
POZDROWIENIA

Ps. Pojechałam jednak na KTG bo dzidzi dalej sie prawie nie ruszała! Jak mnie podłączyli to myślałam że mi brzuch rozerwie! Tak skakała że tętno miała nawet 170-180!!! Głupio mi sie zrobiło że panikuje, ale chociaż sie uspokoiłam! Oczywiście po badaniu grzecznie poszła znowu spać!!! Chyba będzie mała złośnica:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry