reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tez sie juz pozegnam.....milej nocki ,bez komarow zycze ....
Ja jutro znow do pracy.....ciekawe czy jak zajze do was wieczorkiem to znow ktoras niespodzianke mi zrobi.....hi,hi.....widze ze juz sie zaczelo nie na zarty.....:szok:...codziennie jedna rozpakowana......:szok:
DOBRANOC!!!

reklama
.....milej nocki ,bez komarow zycze ....
.....
Co do komarów - w niedziele jak byliśmy na mszy dla dzieciaków - modlitwa wiernych wygląda tak, że dzieci podchodzą do ołtarza i mówią spontanicznie za co się modlą) jedno dziecko wypaliło:
- Módlmy się za babcię.......albo NIE! Za to żeby nas komary nie gryzły! Ciebie prosimy... :-D:-D:-D:-D

Dobranoc Dziewczynki - spokojnej nocy :tak:

Usmialam sie Mju:-D:-D:-D Dzieci sa niesamowicie szczere:-D

Ja przestalam juz wybijac komary gazeta bo zostaja mi plamy na scianach. Mam nowy sposob - wciagam je rura od odkurzacza;-) polecam:-D;-)
Dobranoc:)

Witam:-)Mateusz stwierdzil od pewnego czasu ze znow sobie powstaje przed szosta:baffled:A mnie sie to za bardzo nie podoba. Ostatnio przestawil sie na pozniejsze wstawanie jak wrocil tatus to moze teraz tez podziala to na niego zbawiennie.

Wczoraj zapytalam rano to ktora nastepna??I sie okazalo ze majaam. No to dzis tez sie zapytam to ktora nastepna??:-D

Chogata jestes z nami?Nie odwiedzalas ostatnio szpitala?
Ciekawe jak Aga irl:laugh2:

U nas chwilowo pochmurno a ja mam dzis tyle roboty:baffled:Wisnie, sprzatanie ale mam narazie troche energii to chyba zaczne od rana, bo pozniej ma sie zrobic znow goraco:baffled:

witam:-D
wczoraj zasnac nie umialam bo goraco... dzisiaj wstalam bo goraco:wściekła/y:
chce jakas ludzka temperature:sorry:
moj mi robi kawe... potem sie kapac... zrobic obiad i do lekarza:-D:-D:-D
cos mnie glowa boli:baffled:

witam i ja,tez wczoraj miałam kłopot z zaśnieciem poszłam koło 1 spać,a wstałam o 6 bo mąż wyjeżdżał rano
zaraz z wyrka wyjde i biore sie za segregowanie ciuszków i pranie
u mnie juz 24 stopnie,a ma byc cieplej niż wczoraj

Melduje się z rana Kasia jeszcze jestem ,ale muszę leżeć tylko co mnie do depresji doprowadza:zawstydzona/y:.Ale cóż lepiej leżeć w domciu niż w szpitalu;-).U mnie upału od rana nie ma ale duchota i chmury wiszą za oknem ufffffffff ,a ja jakies zakupy musze zrobić i w końcu syna od babci odebrać .Koniec tego dobrego.

Ciekawe,która dziś do rozpakowania jest:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry