reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aga_irlandia trzymam kciuki i tak sobie myślę co ja bym robiłam, gdyby mi gin powiedział, że to już tuż tuż. ja to chyba wolę poczekać do 40 tygodnia ;-)

reklama
A to niespodzianka z Majaam!:-D:-D

Mi poród przyśpieszyła..... oksytocyna z kroplówki:wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że teraz tak nie będzie... ledwo się ruszam, Anielka nie ma przedszkola więc ganiam za nią, pachwiny mnie bolą oj.... a tu jeszcze tyle czasu..

ANECZKA witaj!! Super, że wreszcie w domku :-)

Witam.....no wchodze i widze ze znow dzidzius.....To teraz tak juz codziennie po jednym na dzien bedzie przybywac.....fajnie!!!

Poczytam co i jak to tak ze Majaam wyskoczyla tak nagle....:sorry:

Ostatnia edycja:
Witam Sierpnióweczki:-)
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamom!
Ja też już chce!!!! Jutro odstawiam cordafen i mam nadzieje że niedługo urodze:tak: ale tak planuje za kilka dni bo tak jak i wy remonty mam w domu:sorry:

Pozdrawiam

Hej dziewczyny!!!Wpadłam na chwilkę bo mój śpi od godziny a miał ze mną scrabble zagrać i jak się położył tak już śpi:crazy: a ja się nudzę.....W dodatku mały kopie jak szalony i juz mnie cały brzuszek boli:baffled:

Wreszcie doczytalam.....
Witam ANECZKE.....fajnie ze juz w domciu....:-):-):-)
Dzieki Mewa za wiesci od dziewczyn....:happy:
KASIA,dobrze ze z Matim wsio ok,no i ze maz przyjezdza.....super.....:-D:-D:-D

Moje malenstwo w brzuszku tez mi niezle daje popalic,wierci sie strasznie i przekreca,co chwila cos wystawia,ze moj biedny brzusio,ledwo to wytrzymuje.....:sorry:

Piwonia wstyd się przyznać ale czasem mam tych jego kopniaków dosyć są słodkie cudowne ale jak się tak wypina i trąca żebra to aż mi łzy w czach stają bo tak boli :-(:zawstydzona/y: Ale co ja będę pisać wiesz każda z nas to ma....
No to ja już ciekam bo katar mnie zaraz zamęczy i w dodatku mnie głowa rozbolała jakaś kiszka......................
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry