reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Baśka niezle ci dal popalić moze pomyslal ze czas wprawiac mamusie w nowego dzidziusia:-DWspolczuje tak nieprzespanej nocki.

No to Agus do jutra tylko ciekawe czy jeszcze bedziesz w dwupaku.

GG mi padlo:eek::eek:Wam tez??

reklama
Mi lekarz powiedzial ze czop jest najmniej wiarygodnym zwiastunem porodu bo roznie to bywa. Czasem urodzi sie tego samego dnia, czasem ze 3 tygodnie sie jeszcze czeka. Mi odszedl w kawalkach ale obfitsze uplawy caly czas sie utrzymuja. Jak bylam na patologii to dwom dziewczynom czop odszedl jak juz skurcze porodowe mialy.

Baska no wlasnie a propo tych przyspieszaczy porodu to rozne opinie slyszalam. Dwoch ginow powiedzialo mi ze prostoglandyny, chodzenie po schodach i liscie malin. Polozna powiedziala ze schody i generalnie wzmozony ruch w ogole nie pomagaja. W szpitalu latalam po schodach jak glupia:-D Jednego wieczoru zrobilam 10 kursow na sama gore i dol (4 pietra) i nic tylko sie spocilam i zmeczylam:-D i zakwasy w lydkach mialam:-D a herbatki z lisci malin pije (3 filizanki dziennie).

Dwa razy przeterminowalam sie:baffled:Wyprobowalam chyba wszystko byl seks z mezem, byla cherbatka z malin, z rozpaczy nawet olejek rycynowy polecany przy przeterminowaniu:baffled:Mylam okna, nawet dywany, duzo chodzilam i nic nie pomoglo:no:Takze z tym wywolywaniem porodu roznie bywa, chyba sa i te bardziej upierdliwe przypadki na ktore nic nie dziala:tak:
Patrzycie czasem na lipiec jeszcze??Tam dopiero jest meksyk ile dziewczyn juz po terminie:crazy:Az strach myslec

ja tez nie mam gg
i własnie skończyłam sprzątać i przerwa do wieczorku
mieliśmy iść do szwagierki po ciuszki,ale nie idziemy bo mała wymiotuje jej i boi sie nas pozarazac

Dwa razy przeterminowalam sie:baffled:Wyprobowalam chyba wszystko byl seks z mezem, byla cherbatka z malin, z rozpaczy nawet olejek rycynowy polecany przy przeterminowaniu:baffled:Mylam okna, nawet dywany, duzo chodzilam i nic nie pomoglo:no:Takze z tym wywolywaniem porodu roznie bywa, chyba sa i te bardziej upierdliwe przypadki na ktore nic nie dziala:tak:
Patrzycie czasem na lipiec jeszcze??Tam dopiero jest meksyk ile dziewczyn juz po terminie:crazy:Az strach myslec
No wlasnie wiec ja juz nie cuduje z tym lataniem po schodach i sprzataniem. Tylko niepotrzebnie sie czlowiek zmeczy:eek: A te ktore urodzily po chodzeniu po schodach to chyba zbieg okolicznosci:-D
Zawsze jak pomysle sobie: czemu ja nie rodze?? Przeciez mam gotowosc do porodu wlacznie z rozwarciem to stawiam sobie za przyklad Ciebie ze z taka gotowoscia przechodzilas termin i juz mi mija rozczarowanie i mysle: jak przyjdzie czas to sie zacznie i nie ma co sie napalac:sorry:

reklama
hej dziewczynki;-)
wiadomosc od
Mirandy: boli ja rana po cc, ale dzis juz wstala z lozka, prawdopodobnie wyjdzie w piatek, Jagodka ma problemy z zassaniem ale jest coraz lepiej,
pozdrawia Was serdecznie i trzyma kciuki za nas

Megaczki: biedna sie meczy z przeprowadzka, firma przeprowadzkowa duzo ja stresu kosztuje, Dzidzia jej sie malo rusza wiec idzie do poloznej sprawdzic, da znac po wizycie, nie wie kiedy bedzie miec neta, WszystkieWas pozdrawia i gratuluje swiezym mamusiom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry