reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
JA TEZ JUZ BYM Z MILA CHECIA URODZILA , JESZCZE NIBY 28 DNI MI ZOSTALO DO TERMINU ALE JAK OSTATNIO BYLAM 3 TYGODNIE TEMU U LEKARKI TO MI POWIEDZIALA ZE MALA JEST JUZ ULOZONA W POZYCJI DO PORODU :tak:, A TERAZ IDE W PIATEK DO POLOZNEJ . TYLKO ZE TUTAJ TO JESZCZE NIGDY NIEMIALAM SPRAWDZANE ROZWARCIE , TYLKO CISNIENIE :no: ALBO MOCZ :no: . A CHODZE JAK HIPOPOTAM , DO AUTA JAK MAM WSIASC TO MAZ SIE SMIEJE ZE CHYBA DZWIG ZAMATUJE :sorry: BO JUZ NIEMAM SILY PRAWIE NA NIC .

reklama
mi tez rozwarcia nie sprawdzali badaniem tylko scanem:)
a mala do porodu glowka do dolu to ulozona jest od 26 tygodnia u mnie
tylkoe ze teraz juz zeszla calkiem do kanalu rodnego dlatego twierdza ze porod moze byc w kazdej chwili:)ja czekam na jakies konkretne skurcze lub odejscie wod :) no nic.....ciekawa jestem czy sie spradzi ze na porodowce dzis wyladuje:) jak lekarka stwierdzila:) ja nie czuje ze to dzis no ale coz....mala se czas wybierze sama

Od kilku dni mam bardziej obfite upławy. Nie mam ich non stop, ale co jakiś czas wylatuje mi coś gęstszego w kolorze biało-żółtawym. Dziś natomiast zauważyłam na wkładce nieco więcej tego i jak się podcierałam to na papierze został mi taki większy białawy glutek. Nie jestem pewna, czy to czop, ale z tego co wyczytałam na necie, to może byc to. Wizyta w piątek, więc jak sie nie rozsypie do tego czasu, to sie dowiem.
ja tak mam od 2 tygodni,ale chyba to nie czop

No to Aga czekamy na dobre wiesci, ale swoja droga to niezle sie dowiedziec ze w kazdej chwili bo kazdy skurcz potem sie mysli czy to juz:baffled:

tez mam obfitsze uplawy takie geste ale tez mysle ze to nie czop

No to Aga czekamy na dobre wiesci, ale swoja droga to niezle sie dowiedziec ze w kazdej chwili bo kazdy skurcz potem sie mysli czy to juz:baffled:

zgadzam sie pozostało ci tylko czekać i obserwowac,nóż widelec jutro przybędzie nam kolejne dzieciątko bo od 20 mamy po jednym na dzień
a ja niechce przenosic,wole urodzic ciut przed czasem niż pod koniec miesiąca:wściekła/y:

Kinia mi czop odszedl ze 2 tygodnie temu wiec to nie zawsze znaczy ze to juz:eek:

Aga witaj w gronie gotowych do porodu :tak: Mi tez lekarz juz nie raz mowil ze do konca tygodnia nie dotrwam i kulam sie i kulam i nic sie nie dzieje:-D Od 2 dni postanowilam nie czekac i nie nastawiac sie bo zwariuje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry