reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Od kilku dni mam bardziej obfite upławy. Nie mam ich non stop, ale co jakiś czas wylatuje mi coś gęstszego w kolorze biało-żółtawym. Dziś natomiast zauważyłam na wkładce nieco więcej tego i jak się podcierałam to na papierze został mi taki większy białawy glutek. Nie jestem pewna, czy to czop, ale z tego co wyczytałam na necie, to może byc to. Wizyta w piątek, więc jak sie nie rozsypie do tego czasu, to sie dowiem.

reklama
Ja dziś sie czuje jak zdołowany wieloryb :-(
Siedze w tym domu i juz z nudow to szaleju dostaje :eek:
Mała daje mi popalić tak że ledwo chodze/siedze/leze :baffled:
Spać też nie moge bo na zmiane sikam i sie krece bo usnąc nie moge :-( A termin dopiero na 24 sierpnia.... :baffled::baffled::baffled: Jak pomysle że jeszcze tak miesiąc mam sie meczyc to juz mi sie znow płakać chce :-(:-(:-(

Od kilku dni mam bardziej obfite upławy. Nie mam ich non stop, ale co jakiś czas wylatuje mi coś gęstszego w kolorze biało-żółtawym. Dziś natomiast zauważyłam na wkładce nieco więcej tego i jak się podcierałam to na papierze został mi taki większy białawy glutek. Nie jestem pewna, czy to czop, ale z tego co wyczytałam na necie, to może byc to. Wizyta w piątek, więc jak sie nie rozsypie do tego czasu, to sie dowiem.
ja tez mam od dwoch dni dziwne uplawy...takie zoltawe... ale ja mam nadzerke wiec za bardzo nie wiem czy to poczatek czy to drugie;-)
ja ide jutro i zobaczymy co mi powie:-D

Ja dziś sie czuje jak zdołowany wieloryb :-(
Siedze w tym domu i juz z nudow to szaleju dostaje :eek:
Mała daje mi popalić tak że ledwo chodze/siedze/leze :baffled:
Spać też nie moge bo na zmiane sikam i sie krece bo usnąc nie moge :-( A termin dopiero na 24 sierpnia.... :baffled::baffled::baffled: Jak pomysle że jeszcze tak miesiąc mam sie meczyc to juz mi sie znow płakać chce :-(:-(:-(
ja mam dzien pozniej i tez juz nie moge wytrzymac:no:
moze dzidzia zmienui zdanie i wyjdzie wczesniej:-D

Basia, co ma być to będzie. Najgorsza tylko ta niepewność:baffled: Ja to już bym chciała mieć dzieciaczka obok siebie:tak:
Uciekam do miasta. Myślę, że wyniki już będą i jeszcze księgarnię musze odwiedzić za prezentem dla mojego męża. Mam tylko nadzieję, że będą mieli to czego szukam, bo nie chce mi sie latać po całym mieście za jedną książką...

widzisz Kasiu chciałaś lepszego dnia dzisiaj od wczorajszego i masz!! super wieści od męzulka:-)

no to maajam ma juz z bani poród - a wczoraj jeszcze gratulacje dla Mirandy pisała i nic nie podejrzewała...:szok::-)super super, teraz żeby tylko dzidzia się do swiata naszego przyzwyczaiła i bedzie fajnie;-)

a ja nadal chce jak najdłuzej potrzymać, nie wiem moze jak już bedzie 40 tydzień to mi się odwidzi, ale teraz myśle że nawet przeterminować bym sie chciała:-)

hajka
ja juz po wizycie w szpitalu:)
porod tuz tuz mala strasznie na dole i lekarka powiedziala ze chce mnie dzis na porodowce widziec bo wszystko gotowe:)
czyli moge rodzic w kazdej chwili:) ale jak to bedzie to zobaczymy ....powiedziala ze napewno nie dotrwam do konca tygodnia:):):) no nic bede czekac bo jakos specjalnie nic sie nie dzieje:)
pozdrawiam

hajka
ja juz po wizycie w szpitalu:)
porod tuz tuz mala strasznie na dole i lekarka powiedziala ze chce mnie dzis na porodowce widziec bo wszystko gotowe:)
czyli moge rodzic w kazdej chwili:) ale jak to bedzie to zobaczymy ....powiedziala ze napewno nie dotrwam do konca tygodnia:):):) no nic bede czekac bo jakos specjalnie nic sie nie dzieje:)
pozdrawiam
super Agus ze wszystko ok:-D
ale Ci ulzy jak mala wyjdzie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry