reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witaj Aneczka ,
dziewczyny padam chciałam pokosić trochę koło domu ale zrobiłam kilka kółek i koniec coś zaczęło mnie kłuć w dole brzucha to se dałam spokój z koszeniem na dziś może jutro dokończę

reklama
niezły numer nam wycięła Majaam:-D wepchnęła się bez kolejki!!!!:-)

Aneczka dobrze ze juz jesteś! Pozdrawiam i zyczę zdrówka jak najwięcej dla Małej!

ja w koncu kupiłam podręczniki dla Średniaka, częśc nowych częśc używanych i 300zł zapłaciłam!!! kuźwa jakaś paranoja do tego zeszyty i reszta pierdół nie licze juz:szok: ciekawe ile będą kosztować Starszego do liceum??
więc jak pomyśle o wyprawce dla chłopaków i dla bobaska to szok!

niezły numer nam wycięła Majaam:-D wepchnęła się bez kolejki!!!!:-)

Aneczka dobrze ze juz jesteś! Pozdrawiam i zyczę zdrówka jak najwięcej dla Małej!

ja w koncu kupiłam podręczniki dla Średniaka, częśc nowych częśc używanych i 300zł zapłaciłam!!! kuźwa jakaś paranoja do tego zeszyty i reszta pierdół nie licze juz:szok: ciekawe ile będą kosztować Starszego do liceum??
więc jak pomyśle o wyprawce dla chłopaków i dla bobaska to szok!
mam podobnie,niby ksiażki są,ale wyprawke trzeba dokupić jeszcze i dla maluszka tez coś,bo na razie braki mam straszne

jakubka ślicznego masz tego maluszka

o, witaj Aneczka:-) wreszcie w domku!

Kasiu - pogadaj z Miłoszkiem żeby zechciał się wykluć podczas pobytu tatusia:-D

ja dziś nie mogłam zasnąć, dopiero ok. 4:30 (po brutalnym spacyfikowaniu natrętnego komara) mi się udało; ciągle mam lęki co do porodu, zwłaszcza po wczorajszych bólach brzucha; może dziś padnę nocą i nie będą mnie męczyły koszmary;

u mnie też duchota.... A muszę jeszcze wyjść do miasta odebrać wyniki i kupić mężowi prezent, bo ma dziś urodzinki....
Ja się tak zastanawiam ile mi jeszcze zostało w dwupaku, bo już nie daję rady z tym brzuchem. Wczoraj mały tak kopał, że aż łzy w oczach miałam. Do tego kłuło mnie koło pępka i jak jeszcze dostałam tam kopniaka, to już w ogóle :szok: Nie mogłam ani chodzić, ani siedzieć, ani leżeć..... Nic.... Dziś mam wyjątkowy spokój. Chyba wczoraj się wyszalał:-D Do tego coś mi się wydaje, że chyba czop powoli mi odchodzi. W sumie to mogłabym juz urodzic:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry