reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mi do samego końca się nie obnizył ,a sąsiadka to chyba z miesiąc nosiła brzuch na kolanach:-).Moja mała teraz tez troszke intensuwniej sie rusza,ale to pewnie dlatego ,ze jej juz cisano się zrobiło i próbuje się jakoś rozepchać;-).Ja za to od dwóch dni czuję jakby mi tchu brakowało ,cały czas jest mi duszno,może dlatego ,że macica na przeponę uciska ,nie wiem może po paru dniach się przyzwyczaję,ale na razie to boję sie ruszac z domu bo mi się wydaje ,że zemdleję:sorry:

reklama
Ufff, posprzatałam w kuchni, łącznie z myciem podłogi pod szafkami. Ależ tam się śmieci nazbierało. Teraz gnam na zakupy.

Mi brzuch tez się nie obniżył jeszcze (chyba). Nie wiem jak to ma wyglądać, bo poprzednio cały czas miałam nisko i nie było widać różnicy.

hej dziewczyny :)
ja sie z Bartkiem wstępnie na piatek umówiłam...choć coś mi się wydaje że może synuś nie dotrzyma słowa ;)
mój sie rusza ostatnio znacznie mneij a Karol to mi noc przed porodem tak strasznie wariował jakby chcial się odepchnąć i wyjść...
Maggie - a może ty już się oczyszczasz przed porodem?

Ja właśnie popijam siankową herbatkę z liści malin ale zaraz wracam do sprzątania

Dziewczyny a po co się bierze wiesiołek - jak on ma zadziałać?

Witam jak zwykle 2w1;-)
Dzisiaj mam KTG na 18.15 - mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Mi brzuch juz dawno sie obnizyl (ponad 3 tyg temu) wiec to slaby zwiastun porodu:eek:

Pije herbatke z lisci malin od tydodnia. Polozna zalecila 3 filizanki dziennie z jednej lyzki. Ja pije z czubatej, moze lepiej zadziala:-D

Witam jak zwykle 2w1;-)
Dzisiaj mam KTG na 18.15 - mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Mi brzuch juz dawno sie obnizyl (ponad 3 tyg temu) wiec to slaby zwiastun porodu:eek:

Pije herbatke z lisci malin od tydodnia. Polozna zalecila 3 filizanki dziennie z jednej lyzki. Ja pije z czubatej, moze lepiej zadziala:-D
To ja se też kupię i zacznę pić:-)

Ja jeszcze rodzić bym nie chciała, ale też mam nadzieję, że może z tydzień przed terminem się uda.
Cały czas się czuję dziwnie z tym opuszczonym brzuchem - mogę swobodnie oddychać, a jednocześnie całą miednicę mam wypchaną do granic możliwości.

dzien doberek:)
ja tez 2 w 1 meldunek skladam:):):)
mnie sie brzuch opuscil juz ze 2 tygodnie temu:)::):)
i prognoza ginekologa sie nie sprawdzial ze nie dotrwam do nastepnego tygodnia:) mamy poniedzialek a mala dalej w brzuchu hehehheh.....
pozdrawiam

Aga ja to myslalam ze ty juz na porodowce bo cie z rana nie bylo widac a tu dalej dwupak, w koncu termin przechodzisz heheheh;-);-)

Ja tam nie wierze w zadne cherbatki bo to w koncu w mozgu sygnal do porodu musi byc zreszta co ja nie probowalam poprzednio i nic nie skutkowalo.

oj Kasia ja za sprzatanie sie wzielam rano:)
ja tez nie wierze w herbatki i zadne udziwnienia.....ma sie zaczac to sie zacznie i zadne specyfiki tego nie przyspiesza.....no moze troche wiecej sexu hehehheheh....to czasem dziala pozytywnie hahahha.....a jak relaksuje.......:)

reklama
Aga ja to myslalam ze ty juz na porodowce bo cie z rana nie bylo widac a tu dalej dwupak, w koncu termin przechodzisz heheheh;-);-)

Ja tam nie wierze w zadne cherbatki bo to w koncu w mozgu sygnal do porodu musi byc zreszta co ja nie probowalam poprzednio i nic nie skutkowalo.
Kaśka tonący brzytwy sie chwyta hihihihihi jak nie spróbuje to się nie przekonam chociaż u mnie z terminem jeszcze daleko ale gdzies za 2 tyg. spróbuję;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry