reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No pewnie tak:tak:gadali jak spałam!!!!!!!!!!!!
A jak mnie mój wczoraj zaskoczy!!!!Ja co wieczór praktycznie od początku ciąży mówię małemu wierszyk na dobranoc i zazwyczaj mój też słucha bo mówię głośno.
No to wczoraj rytuał jak zawsze zaczynam mówić a mój mąż mi przerywa i mówi : "zaczekaj ja chcę mu wierszyk powiedzieć" no to ja wstaje ide po książkę z wierszami daje mojemu a on patrzy na mnie ze zdziwieniem wziął książkę ja się położyłam a on zaczął mówić z PAMIĘCI:szok: ale byłam w szoku a jaki mż zadowolony z siebie że się nie pomylił:-D

A Wy dziewczyny też mówicie wierszyki swoim maluszkom??????????

a ja poszłam do sklepu i ledwo wróciłam,tak mnie brzuch coś dołem boli i znowu migrena wróciła juz mam dość z tym bólem głowy
chciałam tez kupić herbatke z liści malin,ale nie moge jej dostać,wrry

Piwonia mi główka też doskwiera i mam już dość...
Co wy wszystkie z tymi herbatkami z liści malin? może i ja powinnam kupić :)))
ja takie migreny miewałam na początku ciąży,są nie do wytrzymania,az mi niedobrze jest
a co do herbatki to ja chciałam wypróbowac,bo nie tylko ma działanie ściągające,przeciwzapalne i przeciwbakteryjne i oczyszczające,reguluje przemiane materii

ja takie migreny miewałam na początku ciąży,są nie do wytrzymania,az mi niedobrze jest
a co do herbatki to ja chciałam wypróbowac,bo nie tylko ma działanie ściągające,przeciwzapalne i przeciwbakteryjne i oczyszczające,reguluje przemiane materii

No to chyba sobie tez ją kupię :-)
Dziękuje za opis działania :-)

A ból mnie też męczy od początku ciąży...:eek::baffled:

No ja dziś poranek kibelkowy, dopiero teraz od godziny spokój uff

Malinka ja swojemu nucę zawsze tę samą melodię, ale dopiero od jakichś dwoch m-cy, a taki wierszyk fajna sprawa, zobaczysz czy Tomeczek pozna jak już będzie poza brzuszkiem :tak:pewnie tak :tak:

Ja jadę na zakupy z moim bo biustonosz mam tylko jeden no i po te hugisy z kuponu, się wystraszył biedak chyba że to już rodzić będę po tych moich dzisiejszych posiedzeniach na sedesie :-D hehe a ja myślę że to jeszcze chwilę ;-)

Witajcie po nocy pełnej wrażeń!
W poprzedniej ciąży nie miała żadnych zwiastunów porodu (skurczy, obniżenia brzucha, skrócenia szyjki itp), także doświadczenia dzisiejszej nocy są dla mnie czymś nowym.
Wczoraj kiedy się położyłam, maluszek zaczął się strasznie intensywnie wiercić. Niektóre kopniaki były bardzo bolesne jakby całkowicie prostował nogi. Aż zaczęłam się trochę niepokoić, że może jest coś nie tak. W pewnym momencie poczułam, jakby główka dziecka wskoczyła mi w biodra. Od tej chwili dziecko się uspokoiło, a ja co pół godziny biegałam do toalety. Jak się oglądam w lustrze, to wydaje mi się, że brzuch mi się znacznie obniżył (aż żałuję, że nie mam zdjęć z wczoraj).
Trochę mnie to przeraża, bo dopiero zaczął się 36 tydzień.

Ile przed porodem obniżał Wam się brzuch?

reklama
a ja właśnie zaparzyłam sobie herbatkę z liści mali M kupił w zielarskim zobaczymy czy zadziała , a teraz idę ciśnienie sobie zmierzyć bo mam jakieś " odloty " tak mi jakoś wiruje w głowie chyba z tych nerwów ziajże do was później

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry