reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga ja tez sprzatam, urzadzam dlugie spacery zobaczymy kiedy lokatorzy zechca opuscic mieszkanka.
Chogata jeszcze tonaca nie jestes ja wlasciwie tez nie, po terminie mozna probowac wszystkiego. Polecam olejek rycynowy;-)Jak nie zadziala to przynajmniej przeczysci:-D

reklama
Aga ja tez sprzatam, urzadzam dlugie spacery zobaczymy kiedy lokatorzy zechca opuscic mieszkanka.
Chogata jeszcze tonaca nie jestes ja wlasciwie tez nie, po terminie mozna probowac wszystkiego. Polecam olejek rycynowy;-)Jak nie zadziala to przynajmniej przeczysci:-D
A co z tym olejkiem rycynowym mam zrobić lub gdzie go wsadzić zdradx troszke tajemnicy;-)

U mnie to samo, dlugo jeszcze??dlugo jeszcze??WkurzajaceMoglam od razu powiedziec ze w pazdzierniku i spokoj by byl:-)
Aga a ty wiesz ze syla28 urodzila??

oj ten nieszczesny olejek...
czasem niektore przesadzaja z uzywaniem tego olejku:( niestety

tak tak Kasia wiem:) widzialam fotki na naszej klasie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A co z tym olejkiem rycynowym mam zrobić lub gdzie go wsadzić zdradx troszke tajemnicy;-)

1/4 szkl olejku zmieszac z 3/4 szkl soku pomaranczowego. I wypic ostrzegam ze bleeeee. Wywoluje silne skurcze i czasem pomaga wywolac akcje porodowa ale musi byc przynajmniej szyjka gotowa do porodu. Za to przeczyszczenie gwarantowane:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry