Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak zaczełam latac tak do ubikacji to zrobiłam se badania i wyszły bakterie w moczu a nic mnie nie bolało ani nie piekło.Biorę urosept i nawet w nocy nie latam tylko 2x a i opuchlizna mi cała zeszła i waga ;-)Anet jak bedziesz widziec glowke to napewno bedzie zwiastunJa z Matim czy Kuba latalam co 15 min 24 godz na dobe a i tak urodzilam po terminie.
![]()
Anet jak bedziesz widziec glowke to napewno bedzie zwiastunJa z Matim czy Kuba latalam co 15 min 24 godz na dobe a i tak urodzilam po terminie.
![]()

to co ja mam tak sikac jeszcze miesiac?
Ja jak zaczełam latac tak do ubikacji to zrobiłam se badania i wyszły bakterie w moczu a nic mnie nie bolało ani nie piekło.Biorę urosept i nawet w nocy nie latam tylko 2x a i opuchlizna mi cała zeszła i waga ;-)

ja sikam więcej niż pije a w nocy to regularnie co godzinke jak Kasiu mówisz że Ty biegałaś co15 minut!!!!masakra!!!!!!!!!!

Mam to samo! Jak wypnie jakas konczyne to pomimo ze pukam ja w to miejsce zeby zabrala to testuje wytrzymalosc mojej skory i trzyma dlugomala mi sie tak prostuje ze szok.......alllllaaaaa