reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam to samo! Jak wypnie jakas konczyne to pomimo ze pukam ja w to miejsce zeby zabrala to testuje wytrzymalosc mojej skory i trzyma dlugo:eek::-D
Ty już Mola powinnaś rodzic potem Mika i już stałabym w mniejszej kolejce a tak to dłuzy sie i dłuży;-):-D

a tak swoja droga to teraz każda z nas wsłu****e się w swój organizm czy to już czy jeszcze nie;-)

Kasiu do pysznosci ona nie nalezy ale slodze plaska lyzeczke i jest ok:tak: No pije zwiekszona dawke!:-D Sypie z takim czubem ze tak na prawde wychodzi podwojna dawka:-D

Chogata od dawna mam przeczucie ze Mika bedzie pierwsza dlatego czekam jak na szpilkach az ona urodzi;-)

a ja sie tak źle czułam,że sie położyłam i mi sie usnęło,obudziłam sie o 13 i mi sie przypomniało,że dzisiaj mam z dziećmi wizyte u alergologa wiec szybko sie ubrałyśmy i poszłyśmy,juz po wizycie,a mnie dolegliwosci wracają,ważne ze dzieci maja juz termin na testy ustalony,wiec mniej sie denerwuje
a głowa nadal strasznie mnie boli
co do obniżenia,ja ponoc tez mam juz nisko,a sikać chodze w nocy co godzine i co wstane to mój sie zrywa,bo myśli ze cos sie dzieje,a ja mu żeby spał,w dzień tez często chodze
jutro chyba pójde zrobic sobie tez badania,a popołudniu jutro mam wizyte i zobaczymy co mi powie

Kasiu do pysznosci ona nie nalezy ale slodze plaska lyzeczke i jest ok:tak: No pije zwiekszona dawke!:-D Sypie z takim czubem ze tak na prawde wychodzi podwojna dawka:-D

Chogata od dawna mam przeczucie ze Mika bedzie pierwsza dlatego czekam jak na szpilkach az ona urodzi;-)
Nie lamentuj tylko dużo spaceruj ,porządki generalne zrób ,okan pomyj i się ruszy zobaczysz tylko tak konkretnie daj se w kośc ja jak pomyłam okna to na drugi dzień mnie wzięło ,a jak byłam 2 dni wcześniej u gina to mi mówił końca nie widać ,bo brzuch wysoko,szyjka długa i twarda ;-)

A ja nastałam sie nad garami a moje pociechy wybrzydzają, jedna zjadła pół a druga siedzi i siedzi... wszystko na talerzu już zimne...:sorry: a mi w nagrode sterta garów została... a nie mam sił by je pomyć...:baffled: ja tam wysiadam z tego pociągu....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry