reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie lamentuj tylko dużo spaceruj ,porządki generalne zrób ,okan pomyj i się ruszy zobaczysz tylko tak konkretnie daj se w kośc ja jak pomyłam okna to na drugi dzień mnie wzięło ,a jak byłam 2 dni wcześniej u gina to mi mówił końca nie widać ,bo brzuch wysoko,szyjka długa i twarda ;-)
Lenia mam:-D Raz probowalam latac po schodach i nic tylko sie spocilam jak szczur i zakwasy w lydkach mialam:-D
Juz sobie przetlumaczylam ze jak ksiezniczka zechce wyjsc to wyjdzie i moje szczere checi nic nie dadza, wiec sie juz za bardzo nie nakrecam;-)

reklama
A ja nastałam sie nad garami a moje pociechy wybrzydzają, jedna zjadła pół a druga siedzi i siedzi... wszystko na talerzu już zimne...:sorry: a mi w nagrode sterta garów została... a nie mam sił by je pomyć...:baffled: ja tam wysiadam z tego pociągu....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wyobrazam sobie jak musisz sie czuc...:baffled: Ale nie lam sie;-) badz silna do konca:tak:

Ja juz po obiadku.....
no Mika tez sie wkurzam jak nagotuje a potem nikt nie chce tego jesc....no i na kniec pies zjada....:sorry:
Piwonia,wspolczuje ci tego bolu glowy,wiem co to znaczy....ja na szczescie w ciazy nie narzekam na glowke,ale przed ciaza to mialam niezle jazdy z migrena , wiec wiem dobrze jak sie meczysz....

JA TO CHCE CHOCIAZ DO SOBOTY WYTRZYMAC - PONIEWAZ UMNIE W RODZINIE I U MEZA NIEMA JESZCZE NIKOGO Z SIERPNIA , A NA RESZCIE MIESIECY ZAWSZE KOGOS URODZINKI MAMY :-D . ALE COS MNIE SKORCZE DZISIAJ PODLAPUJA :baffled: I MALA MI SIE BARDZO SPINA :baffled: . ABY DO SOBOTY A POZNIEJ JUZ NIECH SIE DZIEJE CO CHCE :-) . I JESZCZE TA ZGAGA :no: AZ MNIE W KLATCE PIECZE :wściekła/y:

No to ja też sobie drzemkę zrobiłam :))), ale główka dalej boli i jakoś dziwnie się czuje :(((
Teraz zrobię obiadek, bo mój za jakiś czas wraca...
Mam nadzieję, że mi nie powie, że po mebelki nie jedziemy, ze względu na to jak się czuje :(((

Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj na KTG i cisza, żadnych skórczy a na dodatek mała wogle nie chciała się ruszać:-( jakoś sie słabo ostatnio rusza a w czwartek na kolejne KTG. I poza tym nie bardzo podobał się lekarzowi zapis, że za płaski :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry