Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skoro im sie nie podobal zapis to czemu wypuścili do domku,a nie zrobili dodatkowych badań np.usgCześć dziewczyny
Byłam dzisiaj na KTG i cisza, żadnych skórczy a na dodatek mała wogle nie chciała się ruszać:-( jakoś sie słabo ostatnio rusza a w czwartek na kolejne KTG. I poza tym nie bardzo podobał się lekarzowi zapis, że za płaski![]()

ja podobnie jak Mju, jeżdżę ale na krótkie trasy, brzuszek mi sie spina i czuje sie niekomfortowo, ale jesli Tobie to nie przeszkadza to czemu nie?no dla mnie tez to troche dziwne, pewnie znow jakies przesady z tym, ze prowadzic samochodu nie mozna....
Aneczka i jak dzisiejszy dzien z dwojka szkrabow,sam na sam?
Mju,ja mam niedaleko wlasnie do gina,jakies 15 km.....a dobrze sie czuje ,wiec dam chyba rade....

gratuluje spakowanej torby ja nadal nie spakowana i jeszcze kilku rzeczy mi brakujeA ja poprasowalam troszke ubranek dla dzidzi i SPAKOWALAM TORBE wreszcie....hi,hi....
Byla dzis u mnie meza siorka(szwagierka sie mowi?)i tak siadly z tesciowa u mnie na pogaduchy,no i jak im powiedzialam ze Krzysiek(maz moj) zostawia mi samochod we czwartek zebym do gina pojechala na wizyte,to obie zaczely sie wydzierac prawie , ze ja juz nie powinnam prowadzic samochodu sama.....a czemu jak sie dobrze czuje.....a co wy o tym sadzicie....te zmotoryzowane,jezdzicie jeszcze same samochodem?
Ale sie rozpisalam....![]()

Oj Aneczka wegetuję już....Mika a ty co tu jeszcze robisz przecież to już przesada!!
czekasz aż moja miesiąc będzie miała??;p