Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skoro im sie nie podobal zapis to czemu wypuścili do domku,a nie zrobili dodatkowych badań np.usgCześć dziewczyny
Byłam dzisiaj na KTG i cisza, żadnych skórczy a na dodatek mała wogle nie chciała się ruszać:-( jakoś sie słabo ostatnio rusza a w czwartek na kolejne KTG. I poza tym nie bardzo podobał się lekarzowi zapis, że za płaski![]()

ja podobnie jak Mju, jeżdżę ale na krótkie trasy, brzuszek mi sie spina i czuje sie niekomfortowo, ale jesli Tobie to nie przeszkadza to czemu nie?no dla mnie tez to troche dziwne, pewnie znow jakies przesady z tym, ze prowadzic samochodu nie mozna....
Aneczka i jak dzisiejszy dzien z dwojka szkrabow,sam na sam?
Mju,ja mam niedaleko wlasnie do gina,jakies 15 km.....a dobrze sie czuje ,wiec dam chyba rade....

gratuluje spakowanej torby ja nadal nie spakowana i jeszcze kilku rzeczy mi brakujeA ja poprasowalam troszke ubranek dla dzidzi i SPAKOWALAM TORBE wreszcie....hi,hi....
Byla dzis u mnie meza siorka(szwagierka sie mowi?)i tak siadly z tesciowa u mnie na pogaduchy,no i jak im powiedzialam ze Krzysiek(maz moj) zostawia mi samochod we czwartek zebym do gina pojechala na wizyte,to obie zaczely sie wydzierac prawie , ze ja juz nie powinnam prowadzic samochodu sama.....a czemu jak sie dobrze czuje.....a co wy o tym sadzicie....te zmotoryzowane,jezdzicie jeszcze same samochodem?
Ale sie rozpisalam....![]()

Oj Aneczka wegetuję już....Mika a ty co tu jeszcze robisz przecież to już przesada!!
czekasz aż moja miesiąc będzie miała??;p