reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja ledwo usiadłam a już mnie chłopcy zganiają , okna dziś pomyłam polowe właściwie jutro dokończę resztę herbatkę popijam ( okropny smak ) a brzuch mi się napina cały czas w sumie nie wiem czy to dobrze że prawie cały czas mam taki twardy

Melduje sie po KTG. Pierwsze kilka minut bylo calkiem plaskie i juz mialam stresa ze bedzie powtorka z rozrywki ale mala na szczescie sie rozbrykala i tetno zaczelo ladnie skakac. Co do macicy to nie chce mi sie jej komentowac - wykres prawie calkiem plaski:baffled:

Ja jezdze autkiem codziennie i bede pewnie do konca (o ile ten koniec kiedys nastapi:eek:)

Melduje sie po KTG. Pierwsze kilka minut bylo calkiem plaskie i juz mialam stresa ze bedzie powtorka z rozrywki ale mala na szczescie sie rozbrykala i tetno zaczelo ladnie skakac. Co do macicy to nie chce mi sie jej komentowac - wykres prawie calkiem plaski:baffled:

Ja jezdze autkiem codziennie i bede pewnie do konca (o ile ten koniec kiedys nastapi:eek:)

Mola,mastapi,nastapi....jeszcze cie zaskoczy dzidzia zobaczysz.....:laugh2:

mój jeszcze pojechal mi do apteki,bo jutro chce iśćna badania,a zapomniałam pojemniczka kupić i chyba sie już pożegnam,położe i jakisfilm dla relaxu oglądne jak mi moja głowa pozwoli
miłych snów

Hej dziewczynki.
Dawno mnie nie było, najpierw ten szpital a teraz mam ograniczony dostęp do internetu i tylko czasem podczytuję co u Was.
Miałam dzisiaj wizytę i zaraz opiszę na wątku i pooglądam maleństwa:-) Bo mój to się nie wybiera narazie... a mi już tak ciężko...

A ja dzisiaj sprzątałam, prałam, później pojechaliśmy do teściów - bardzo aktywny dzień. I nawet siłę na wszystko miałam, o dziwo ;-).

Ja też jeszcze sama jeżdzę, nic mi się nie dzieje w trakcie. W poprzedniej ciąży, to jeszcze dzień przed porodem śmigałam maluchem na badania do ośrodka :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry