reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mnie brzuch boli ale nie na zasadzie skurczy tylko jakbym miala niestrawnosc/wzdecie, jest mi niedobrze i duszno. Czuje sie fuuuuuuj:baffled: ide sie polozyc. Spijcie dobrze laski;-)

Podczytałąm co naskrobałyście i idę już leżakować
po dzisiejszym wypadzie do sklepów coraz gorzej mi się chodzi i brzuch się coraz częsciej spina
dobranoc wszystkim spokojnej nocki:tak:

No tak ja się przyturlałam do kompa to już nikogo nie ma:confused2:
Nie mogę leżeć bo mały mi na żebra włazi i boli straszliwie:baffled:
Mój już śpi,a ja się nudzę:baffled:
Odebrał dziś kompa z naprawy ale z tych 2tysięcy zdjęć co odzyskali to większa połowa to nie nasza i nie wiem skąd to się tam wzięło:no: A co najlepsze że zdjęć na których mi najbardziej zależało o nie ma:no:
Poczytam troszke co naskrobałyście i też się położe....

Witam sie wieczornie.
Melduje sie dalej w dwupaku.Byłam dzis na badaniach i musiałam długo czekac na wyniki krwi bo inaczej nie chcieli mnie wypusci.Okazało sie ze ta moja infekcja i upławy to jakis grzyb:angry:.Dostalam tabletke dowciapną i żel do smarowania w czwartek znowu szpital.A i na KTG dzis miałam numer podłączyli mnie i patrze a tętno małej 108-93 poprostu szok bo normalnie to miała około 150 aż połozna chodziła i podglądała o co chodzi,nagla brzuch zaczął mi skakac a tetno wskoczyło na 140 ,no i położna doszła do wniosku że na początku to było moje tetno a mała po prostu spała:-D.

Pełnie mamy teraz 6 sierpnia zobaczymy czy sie sprawdzi że w czasie pełni wiecej kobiet rodzi.

reklama
A moja mała się rozbrykała po 19 jak byłam na zakupach, po prostu widać już jej charakterek...:tak:potem w domu tak mi tańcowała żebrzuch na każdą stronę skakał :tak:
Większość poszła już spać to spokojnej nocki dziewczyny i zobaczymy czy jutro z rana jakiś nowy dzidziuś się pojawi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry