reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny

Wczoraj ostatnia a dzisiaj pierwsza, co za noc kolejna nieprzespana. Ja już wariuję:wściekła/y:. Dziewczyny czy któras brała pyralginę? bo mi gin przepisał na bóle spojenia ale nie wiem czy brać :no:

reklama
Witam,
Aguś ja nie brałam i na bóle spojenia mi ani gin ani ortopeda nic nie przepisali :(((
Też ostatnio nie umiem spać, idę późno wstaję wcześnie :(((

Idę poczytać :)))

A nie to ja jakoś zasypiam tylko jak się budzę na siku to jest porażka :((( ani wstać ani dojść nie umiem...
Anet ja też jeżdżę samochodem :) mało, bo lubię być wożona, ale jak trzeba to nie mam problemu i mi się brzuszek nie spina :)

Aguś, a jak mama się czuje?

Deli to też się męczysz w nocy, pocieszające jest to że już niedługo i nasze kochane kruszynki będą z nami :tak:
Mama czuje się lepiej ale tak wychudła, iż wszystkie ciuchy na niej wiszą... to teraz sobie poszaleje na przecenach :-D

No to dobrze, że z mamą lepiej... niech szaleje :)
Ja mam nadzieję, że nasze Kruszynki się rusza i zaczną wychodzić, bo jak na razie to strajk nam robią i siedzą w brzuszkach... chyba, że faktycznie czekają na sierpień :)

Cześć dziewczyny

Wczoraj ostatnia a dzisiaj pierwsza, co za noc kolejna nieprzespana. Ja już wariuję:wściekła/y:. Dziewczyny czy któras brała pyralginę? bo mi gin przepisał na bóle spojenia ale nie wiem czy brać :no:

Witam:-)
Agus ja bralam w ciazy pyralgine, nawet jak z Kuba lezalam w szpitalu to dostawalam w zastrzykach. Jest bezpieczna. :tak:
Ja tez noc nie przespana poniewaz uganialam sie za komarami. Nie dosc ze mnie pogryzly to jeszcze jedna franca ciagle gryzie malego po policzku. Poluje na niego od kilku noc i sie malpa chowa.

A co tu nic znow z wiadomosciami czy juz kazda do terminu czeka:eek:??

Hej! Ja też wyspana tak sobie....... Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie spokojniejszy od wczorajszego... Jeny jaka ja jestem zmęczona a tu perspektywa nie urlopu a ciężkiej harówy :baffled:
Bardzo mi brakuje laptopa - bo nie jestem na bieżąco tylko tak doczytuję i przez to pewnie pomijam ważne rzeczy - sorry - bo jak już się biorę za pisanie to zapominam połowę - chyba muszę noatki zacząć robić...

Miłego Dnia :-)

I ja się witam.
Wczoraj miałam dziwne samopoczucie. Ciśnienie mi skakało strasznie. Od kiedy jestem w ciąży mam standardowo 110/50 a wczoraj leżę na kanapie i nagle zaczynam dyszeć i mi jakoś źle. To idę po ciśnieniomierz i wodzę 137/81:szok:
Teraz mam 125/76. Nie rozumiem co się dzieje? Wiem, że takie skoki ciśnienia nie są dobre w ciąży. Koleżanka miała z tego powodu cesarkę robioną. Ale z tym jakieś inne objawy są? Czy tylko to ciśnienie?

Załączniki

• MJZ1386.gif
    MJZ1386.gif
    21,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry