reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja z rana,nocka była koszmarna
a rano biegunka mnie dopadła,ja juz badania zaliczyłam i właśnie ze względu na zatrucie ciążowe w pierwszej ciązy i podejrzenie w tej,ja prawie co tydzień robie badanie moczu,a że ogólnie ostatnio źle sie czuje to zrobiłam dodatkowo morfologie bo nie robiłam i nie miałam zleconej,tera tylko na wyniki czekac a beda dopiero po 17,ale dzis wizyta to lekarce powiem co i jak
bolał mnie dziwnie brzuch w nocy,tak jakbym miała jakąś kolke,ani oddechu złapać,ani sie ruszyć,ucisnąć sie nie da,mała wtedy tez szalała jak niewiem,moze znowu pozycje zmieniała:wściekła/y:
No dokładnie Iwonko trzeba być czasami sprytniejszym od lekarzy.
Mnie jeszcze nagły przyrost wagi wkurzył. Jakieś 5 kg w ciągu ostatnich dni/ tygodni. Ale spoko. Nie denerwuje się. Ważne że już wiem co mi może być więc wiem na co uwagę zwracać. Jutro zrobię badania choć nie zlecili i w razie czego każe się wcisnąć pilnie do mojej gin. Najgorsze że mi porodówkę zamknęli w miejskim szpitalu na niby 2 tygodnie. I na KTG nie mogę ot tak pójść. Ale patologia chyba działa więc w razie czego... Ale jak sobie pomyślę że ma mnie badać jakiś stary dziad brrrrr...

A właśnie! Skurcze? biegunka? Iwonko czyżby twój czas nadszedł???

Mika ma bardzo punktualna i słowną córkę :)

Ostatnia edycja:
reklama
No dokładnie Iwonko trzeba być czasami sprytniejszym od lekarzy.
Mnie jeszcze nagły przyrost wagi wkurzył. Jakieś 5 kg w ciągu ostatnich dni/ tygodni. Ale spoko. Nie denerwuje się. Ważne że już wiem co mi może być więc wiem na co uwagę zwracać. Jutro zrobię badania choć nie zlecili i w razie czego każe się wcisnąć pilnie do mojej gin. Najgorsze że mi porodówkę zamknęli w miejskim szpitalu na niby 2 tygodnie. I na KTG nie mogę ot tak pójść. Ale patologia chyba działa więc w razie czego... Ale jak sobie pomyślę że ma mnie badać jakiś stary dziad brrrrr...

A właśnie! Skurcze? biegunka? Iwonko czyżby twój czas nadszedł???
ja myśle,że to jeszcze nie mój czas i napewno nie chce w tym tygodniu jeszcze rodzić,bo nie mam torby przygotowanej i nie wszystko do niej mam zakupione,chce nadrobić to jutro bo dowiem sie co dzis lekarka powie

Iwonko obawiam się że jak twoje dziecko zechce wyjść to będzie miało gdzieś torbę i wizytę u lekarza. Po prostu się zacznie pchać i już :)

Faktycznie pełnia 6 sierpnia! Oj czuje że za dwa tygodnie będzie tu istny wysyp :)

Iwonko obawiam się że jak twoje dziecko zechce wyjść to będzie miało gdzieś torbę i wizytę u lekarza. Po prostu się zacznie pchać i już :)
to niech sie nie spieszy za bardzo bo mój musi z Krakowa do mnie wtedy dojechać,a ja sie boje ze mój poród może byc dość szybki,ja to sie bede bała zawsze ze środy na czwartek bo tak rodziłam poprzednio

u nas dzisiaj 27 zapowiadają,wiec palma bedzie dobrze,że rano jak byłam na badaniach to zakupy zrobiłam,bo nie czuje sie na siłach dzisiaj wychodzic
burze tez maja być,ale mam nadzieje,że po mojej wizycie dopiero

Teraz Kasiu to my wszędzie się symptomów doszukujemy ;) Może dlatego, że nasze z listy ciężarówki coś się nie śpieszą? A Iwonka to już 3 więc powinna teoretycznie być szybsza (na ale Mika też 3 więc już sama nie wiem?)

To Aneczko dzielny jest ten twój maż faktycznie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry