reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe a co z opuchlizna, naglym skokiem wagi. Takie objway jak opisujesz moga byc objawem gestozy ale moze tylko to byl jednorazowy skok. Radzilabym zrobic badanie moczu w przypadku zatrucia pojawi sie w nim bialko.

reklama
Efe a co z opuchlizna, naglym skokiem wagi. Takie objway jak opisujesz moga byc objawem gestozy ale moze tylko to byl jednorazowy skok. Radzilabym zrobic badanie moczu w przypadku zatrucia pojawi sie w nim bialko.

No kurdę puchnę :( Ostatnio strasznie. Badanie moczu robiłam jakiś czas temu to wykazało bakterie. Wzięłam leki i na następnej wizycie nie kazali powtarzać. Ale ja ich tam #*#%@# i sama jutro zaniosę mocz do laboratorium. W końcu to grosze kosztuje.

Aga ciesze sie ze pomoglam. Zdrowka dla mamy zycze:-D
Efe pewnie badanie jakies 6 zl a moze duzo powiedziec. Ja mialam takie skoki z Kuba nawet w szpitalu lezalam, cisnienie 160/100. Straszyli cesarka a potem jakos sie rozeszlo. I urodzialm normalnie ale postraszylo:tak:

No Kasiu ja też się przestraszyłam. Zwłaszcza, że mi tak skacze jak leżę a nie jak się nachodzę czy nasprzątam. Nie pomyślałam o zatruciu ciążowym. Ale teraz nadrabiam zeległości i jutro zaniosę ten mocz to się sprawa wyjaśni. Pocieszam się, że to Mała się wierci i mi jakieś tętnice i żyły uciska i stąd te skoki. Nadzieja matką...

Efe nawet jesli to to tez sie leczy dostaje sie leki na nadcisnienie i jesli sie normuje to spoko mozna termin zalapac tylko dziecko musi byc pod kontroloa typu ktg. Mi wyszlo calkiem, wiec nie ma co sie martwic na zapas i jesli dalej bedziesz sie tak kiepsko czula to skontaktuj sie z ginem bo moze wlasnie ktg trzeba by zrobic dla swietego spokoju. Lepiej 3 razy niepotrzebnie isc niz cos tam przegapic:tak:

witam i ja z rana,nocka była koszmarna
a rano biegunka mnie dopadła,ja juz badania zaliczyłam i właśnie ze względu na zatrucie ciążowe w pierwszej ciązy i podejrzenie w tej,ja prawie co tydzień robie badanie moczu,a że ogólnie ostatnio źle sie czuje to zrobiłam dodatkowo morfologie bo nie robiłam i nie miałam zleconej,tera tylko na wyniki czekac a beda dopiero po 17,ale dzis wizyta to lekarce powiem co i jak
bolał mnie dziwnie brzuch w nocy,tak jakbym miała jakąś kolke,ani oddechu złapać,ani sie ruszyć,ucisnąć sie nie da,mała wtedy tez szalała jak niewiem,moze znowu pozycje zmieniała:wściekła/y:

Witam nadal w dwupaku :baffled:

Efe, spokojnie, zrobisz badania i wszystko sie okaże, nie martw sie na zapas, nerwy przechodza na dzidziusia więc spokojnie...a napewno bedzie dobrze zobaczysz ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry