reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc :-)
Ja dzis się nawet wyspałam :laugh2:
A jak tylko wstAŁAM to prosto do łazienki - przeczyściło mnie że hej, więc wyszłam radosna jak tralala że to już coraz bliżej organizm się oczyszczać zaczął wchodzę do kuchni i oznajmiam mojemu z uśmiechem wielkim "przeczyściło mnie!:-D" a ten do mnie że przy śniadaniu takich rzeczy się nie mówi... no i po mojej radości było :-D

hej dziewczyny!!!!
ja jak zwykle tylko na sekunde:)!!!
jeszcze jestem w dwupaku ale chyba do 14 niedamy rade!!!!!!!!!!
tabletki zamiast w środe to w piątek odstawiłam i juz wczoraj dostałam skurczy takich jak 29 tygodniu miałam.na poczatku były nierególarne co jakiś czas a wieczorem co godzinę, co pół ,no a w nocy wszystko mi przeszło.a juz myslałam ,że może mały wyskoczy,a tu nici z tego:)jeszcze troche się pomeczyć trzeba.
wszystko mam gotowe i przygotowane na przyjście naszego synusia,tylko kołyske złózyć i już.

a no i doszliścmy do porozumnie nia co do imienia i SZYMUŚ bedzie:)
a co do spania to masakra,ja spać niemoge,wszystko mnie boli i 6-8 razy na siusiu wstaje!!wczoraj jak położyłam się o 23 to o 4 rano juz spac niedałam rady i do 7 rano się meczyłam!!!
ale trzeba sie przyzwyczajać do braku snu:):-)

dobra uciekam bo mały bawi się z sąsiadem więc mam troche czasu dla siebie:).
ide robić przecierki z jabłka dla mojego synusia,na grudzień będą jak znalazł:)
buuuuuuuuuuziaki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!!!!

Maagie no to dobre było:-D

Widze że już niektóre mają dosyć-nie dziwie się ja już też bym chciała koniec....ale jeszcze troszkę trzeba poczekać!!!
Noc miałam jak zawsze do kit bo ciągle tylko wc-chyba łóżko sobie tam wstawię albo w wannie będę spać.....
Hej Anetko!!!Fajnie że jesteś i nadal 2 w 1:))) a imię śliczne:)

Ostatnia edycja:
Witaj Aneta ,fajnie ze sie odezwalas i ze nadal w dwupaku.....damy rade zobaczysz....no i milego dnia zycze :-)

Malinka,tez o tej wannie myslalam...hi,hi.....

O wannie to i ja myślałam, bo czasami nie wyjdę z wc, a mi się już chce ;/
No nic uroki 9 mc :(

Widzę, że Maluszki czekają na sierpień... i kto by pomyślał, że one takie grzeczne będą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry